Claas

da mu nije malo 5 redova? kod nas u selu tera 6 redova na sklapanje. ipak on ima 240 ks

za sat vremena spreman za kukuruz
1zydjd5.jpg

zmxhkk.jpg

vs2iwn.jpg

da, unutra je bila vec korpa za soju-kukuruz, tako da nam to nije oduzelo vremena. Samo smo stavljali ove blinde na dob to je malo pipljivo mora se paziti da ne ispadne saraf tesko ga naci, i blindu na skupljac kamena. Lanac podignemo na gornji polozaj, sita otvorimo, secku iskljucimo, obrtaje na 750-800, i adapter zakacimo, nema tu nikakvog posla vise ... mozda sam preterao kad sam rekao da ga sredimo za sat, ali za max sat i 30 min je bio spreman za njivu

da, unutra je bila vec korpa za soju-kukuruz, tako da nam to nije oduzelo vremena. Samo smo stavljali ove blinde na dob to je malo pipljivo mora se paziti da ne ispadne saraf tesko ga naci, i blindu na skupljac kamena. Lanac podignemo na gornji polozaj, sita otvorimo, secku iskljucimo, obrtaje na 750-800, i adapter zakacimo, nema tu nikakvog posla vise ... mozda sam preterao kad sam rekao da ga sredimo za sat, ali za max sat i 30 min je bio spreman za njivu

Srafove nikad nisam gubio ali zato mi je svaka treca matica ispadala dok mi otac nije pronasao resenje. Uzmes za jedan broj veci vilasti kljuc ( velicina 18 jer pretpostavljam da i kod tebe matice "vata" kljuc br. 17 ) i navaris parce lima na jednu stranu kljuca kao sto je dole na slici. Sa tim kljucem sa lakocom stavljas ili skidas maticu na blindu. Pre sam lomio prste dok sam stavljao matice a sad ide bez muke.

72puew.jpg

Kupio sam kukuruznu korpu sa blindama dali se skida grlo sa uvlakacima da bi se zitna korpa izvadila?I dali moze soja sa blindama da se radi ili se blinde moraju skidati?

Nazad
Vrh