Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitaj ga samo koliko su im subvencije?Pa njima se isplate da tove svinje i da ih prodaju po 0.5centi za kgU ponedeljak tovarim neke masine u Austriji kod coveka koji tovi oko 1500 komada. Kako mi danas rece zadnjih mesec dana kod njih je cena 1,28€
Subvencija je zarada,sta nije jasno?Nisam naveo subvencije ni nase ni njihove. Hteo sam samo malo da shvate neke kolege da ova trenutna cena kod nas i nije tako losa kad pogledamo cene u okruzenju. Nemoj sad neko da pise ej austrijanac ima toliku subvenciju, hrvati toliku... itd... itd.
trzisna cena je ta koja diktira stanje traznje i ponude i na nasem trzistu, a to sto mi imamo takve vodje da stite tajfune a ne svoj narod e to vam je za neku drugu temu...
Ne mesaj babe i zabe,okani se demagogije,subvencije su realnost unapredjenja poljoprivrede svih zemalja u evropi,145-150 din kg je cena kostanja,ispod toga minus.Mozda za tebe, neznam koliko tovis kad tako pises
Ti si merodavan ,sa demagogijom da subvencije nisu vazne.Tebi se izgleda kompas pokvario, pa si zalutao ovde. Bolje samo gledaj sta pisemo,netrebaju nam tvoji komentari
Opet demagog,svuda okolo subvencije,mi necemo,razmisljanje napredno.Kada pojedinci pocnu da lupaju pa to je cudo.
Ubacis u tov 200 kom i cekas da zaradis na subvenciji. Ispada da te drzava stimulise, a ovamo pusta uvoz i zakopava te na drugoj strani.
Daj ti meni neku okvirnu cenu na godisnjem nivou, a ja cu toviti koliko meni odgovara.