Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za klanje nema karencu. Za prodaju ne može pre 14 dana od vakcinacije.Da li neko zna kada mogu da se kolju svinje posle vakcinisanja od kuge za kucne potrebe?
Koliko je minimalno imati umatičenih krmača da bi se dobile subvencije? I kako se kreću cene suprasnih nazimica koje mogu da se umatiče?
Ja imam sve ponudeo, ali najbolju genetiku ima Delta mislim da su trazili 450e za suprasnu.Imam zapisano u svesci,ako te zanima mogu da pogledam pa cu ti reci.Koliko je minimalno imati umatičenih krmača da bi se dobile subvencije? I kako se kreću cene suprasnih nazimica koje mogu da se umatiče?
Naravno, pedigrirana grla još 10 kom Jorksir x Landrace.@Dobrodol
Hvala na odgovoru! Cuo sam i ja da je tri minimum, ali nisam bio siguran.
@djjova
Da li se te tvoje mogu umatičiti?
@BarBu B
Ako imas jos neke ponude osim Deltine farme, a da su povoljnije, onda javi. Nije hitno, ne moras odmah.
Koje su tezine nazimice? Otprilike?Ja prodajem nesuprasne 250e ili da za iste pare pustim prvu koja traži.
Naravno. Zdravstveno uverenje, overa transporta upišeš reg. oznake. slama cerada i voziš.Da, slazem se i ja sa tim oko cene.
A kakvi su propisi sto se tice prevoza? Da li bi se smelo prevoziti u auto prikolici? Mislim, zbog policije....
@Dobrodol
Hvala na odgovoru! Cuo sam i ja da je tri minimum, ali nisam bio siguran.
@djjova
Da li se te tvoje mogu umatičiti?
@BarBu B
Ako imas jos neke ponude osim Deltine farme, a da su povoljnije, onda javi. Nije hitno, ne moras odmah.
MILOŠ BEUKOVIĆ je iz Žarkovca, opština Ruma....Imam jos ponuda,ovi su svi jeftiniji od deltine,deltine su F1, evo i ostale ponude:
-Farma ZITO DUNAV iz Vognja,kontakt osoba Miroslav 064/861-82-44;
-Farma BEUKOVIC iz Rume,kont.osoba Milos 063/510-332
-Farma MISICEVO iz Subotice,kont.osoba Todor 062/218-511
-PATENT CO FARMA CRVENICa (Suprasne krmace) 065/555-70-20
-Farma PETEFI TEMERIN, kont.osoba SLOBODAN 064/845-11-73
Imam jos ponude ako te zanima recii.
Šta su promenili cenu zakupa ili uslovno grlo,objasni.http://www.minpolj.gov.rs/download/Pravilnici/zakup-za-sajt.pdf
Opet su promenili pravilnik o izdavanju zemlje