Chat u svinjarstvu

Ovo je stvarno zalosno, al sta se cudimo od nemaca se sve moze videti, ovako su radili u logorima s ljudima a o svinjama ne treba ni pricati. Samo nije mi jasno zasto nisu unistili polutke koje imaju u rezervama i stoje po hladnjacama, a ove svinje lepo na klanicu pa imaju sveze meso. Meni stvarno nije jasno o cemu se ovde radi ali ovo je za svaku osudu, ovi ljudi koji ovo rade nisu normalni, ovako nesto ne bi uradio celu nemacku da mi daju...

lepo komentarišete ali nevidim zbog čega krivite nemce kada ovaj snimak nema veze snjima,tj. ovo nije snimano u Nemačkoj, lepo vam sve piše ispod snimka:

Verovatno je neka zaraza u pitanju pa ih sklanjaju, u tu jamu u koju ce ih zakopati zive. Ako je nemacka ne cudi me, koliko ljudi je od njihove ruke tako zavrsilo...

A da nisu u pitanju viskovi :sta: Dobiti papire za transport zarazenih zivih svinja,mi bas nije logicno.Vise mi lici na visak tovljenika,koji je drzava platila,ali je isti unistavaju.Visak izazavan ruskim kontra sankcijama se npr placa iz budzeta,jer nije tovljac uveo sankcije,vec drzava.Drzava ih placa proizvodjacu,a ovaj prodaje tamo nekoj Srbiji,ili kome vec po ceni daj sta das,a visak se unistava.

Ja mislim da je kolega marre2 u pravu svi smo se popalili a ovo je snimak od pre sto godina, pogledajte rezoluciju, snimano mob telefonom koji poseduje VGA kameru ko to jos danas koristi?

nemac koji je postavio ovaj snimak na svom profilu je lepo naveo ispod snimka ,
kako je zgrozen samim gledanjem istog i da prosto u danasnje vreme kada na planeti ima toliko gladnih nemoze da veruje da neko moze da plati da se ove svinje masovno uniste, u ovom slucaju narucioci tj. Vegetarijanci ili nazovi ih Vegani su ti navodno koji su sve ovo i organizovali naocigled u nekoj siromasnoj zemlji. eto da Vam prevedem sta je pisalo dole da se bezveze necimate vise raznim komentarima.... :ppozdrav:

Skapirao sam i ja da su u pitanju prokleti vegeterijanci, citao sam i neke od komentara ispod jedan navodi da su isti ljudi Vegani odgovorni za rusenje bliznakinja u americi, nesto mi je spor facebook u poslednje vreme jos kad aktiviram prevodilac samo koci i koci, ali snimak stvarno izgleda kao da mu je sto godina...

To se odnosilo Nemce koji su ovde živeli pre Drugog svetskog rata. Oni su uglavnom bili jako dobro organizovani i bili su, u sredinama gde su živeli, motor razvoja društva. Dolazak nacista na vlast u Nemačkoj je sve promenio.

Sta bi sa onom sto su rekli da ce nam dati kao stetu od 150kg kukuruza iz rb po tovljeniku..jel ce biti nesto ili treba da prodju izbori hahaha

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Pa sta rade ti tovljaci zar i dalje rane za sitne pare i svesno idu u gubitak ,jer nije to malo svinja svaki dan tovari neko pa neka je samo 100 kom. po utovaru i to je puno.Eto meni nije jasno ili je njima cena ok.
Zelim im sledeci mesec bar 150 din.

Nazad
Vrh