Chat u svinjarstvu

-Znam da je tu Carnex a mislim da još Juhor, Đurđević, B. Topola imaju izvoznu dozvolu. Ova situacija sa rubljom i cena polutle iz Latinske Amerike su uništili naš izvoz u Rusiju. Inače oni prodaju pod 1,8-2,1 e polutku franko Moskva, bar je tako bilo pre par nedelja, što je smešna cena realno.

Урош Давидовић, водитељ емисије „Добра земља“ на Б92, урадио је прилог о 300 000 увезених грла свиња, у које се неко баш добро уградио.
Емисија је укинута и спречено је емитовање прилога које доказује да држава наметно уништава домаће пољопривреднике!!!

evo razloga nase propasti....

Урош Давидовић, водитељ емисије „Добра земља“ на Б92, урадио је прилог о 300 000 увезених грла свиња, у које се неко баш добро уградио.
Емисија је укинута и спречено је емитовање прилога које доказује да држава наметно уништава домаће пољопривреднике!!!

evo razloga nase propasti....

Gde si cuo-gledao-saznao tu informaciju?

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Imas u novinama , ima na you tubu izjava Urosa Davidovica , ako je nisu skinuli , a slucajno imam i prijatelja koji radi na carini .......

Ne cudi me nista od toga sto si napisao, zato sam i ostavio samo dve krmace, izvinjavam se za off .

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Uros je tu informaciju podelio na svom fejsbuk nalogu 300 000 svinja .Tu kolicinu da uveze 40 biznismena.Znaci 40 ljudi radi o glavi kompletnih uzgajivaca na teritoriji Srbije.Tuzno i zalosno.

Bas cekam taj 15. april kad Mitros pocinje sa radom kako je vec receno i cekam da se ljudi koji su ovde propagirali cenu dobru,naspram trenutasnje i kod kojih su vec bili ljudi i obecavali da se sad jave sta ima novo....el sad nesto se obecava,na bazi randmana,kvaliteta,kvaniteta i ostaloga....

Nazad
Vrh