Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naravno e sad to je opet sto kazem farma i tebi naravno da bolje kraci tovJbg ja sa pre isto tovijo bergo i sojinom pogacom i prasad sa severa backe jorkir landras ponesto krvi pijetrena ista kilaza 165 kg i tako i masti oko dve sa salom oranije na 5 do 6 kom a sad sam promenio genetiku farmu i hranu, pijetren durok nesrast trorasni hibrid skratio tov za 15 dana smanjio konverziju za 10 posto i vise i nema masti panika u kuci.
kako za 7 meseci?prasica nema zbog kuge
kao i uvek kod naroda sad krece pomama za krmacama(nazimicama) i prasici za nekih 7meseci idu ocajno dole sa cenom jer ce ih biti koliko hoces
Kazes bez soje?? Koju si onda dopunsku smesu koristio??naravno e sad to je opet sto kazem farma i tebi naravno da bolje kraci tov
mi koji drzimo po radi sebe i da imas da prodas,jbg nista mi ne znaci to sto ga hranim duze mesec dana
11meseci zivota kod mene moraju biti od 220-250kg da ga jebes.....bez soje
problem i kod nas nema masti a ni slanine,prosle pojeli sve u oktobru,ove imamo jos manje....moramo dokupiti
nestasica je zbog kugeA gde su krmače?Zašto je sad bilo nestašica
Pitanje nazimice kakve će biti,barem 30-35% ide u škart.
A na kraju nisam ni ja od juče,video sam već krmaču,svaki dan ih gledam
Zar u tom superu nema dovoljno vitaminsko mineralne smese pa moras da dodajes i premiks??super farm komerc i premikse
kukuruz,jecam,zob(zob u malim kolicinama)