Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kakve su mere da li moze da se tovare svinje, da li mogu da se ubacuju prasad u tovPrvi put je probila pre oko 2 meseca,i to samo na jednom gazdinstvu.Nije se širila.
Sad se pojavila ponovo u drugom gazdinstvu.
Danas ceo dan nosili.
Pobili preko 300 komada.
Može ali ne mora ,jedino ako ima šuge u objektu.Praktikujete li udaranje ivermektina(ili slično)krmačama 100-ti dan suprasnosti?
Gde se može nabaviti ta vakcina protiv ešerihije?Ако се држе на слами која се свуда складишти не треба ризиковати. 95-100 дан супрасности. Није препоручљиво давати испод 60 дана супрасности. На послу практикујемо 65-72 дана супрасности и 94-100 дана супрасности, првенствено назимице. Заједно са вакцином против ешерихије коли.
Треба питати код ветеринарске службе која покрива терен. Ако је њима тешко да наруче(!), погледати код других ветеринара који се баве ситним животињама и кућним љубимцима. Неко ће наручити. Тражиш суисенг, клострикол, глетвакс, нешто од порцилиса и слично. Ако имају мања паковања од 50 милилитара (25 доза
Ok, hvala, kad se daju te vakcine?Треба питати код ветеринарске службе која покрива терен. Ако је њима тешко да наруче(!), погледати код других ветеринара који се баве ситним животињама и кућним љубимцима. Неко ће наручити. Тражиш суисенг, клострикол, глетвакс, нешто од порцилиса и слично. Ако имају мања паковања од 50 милилитара (25 доза).
Ok hvala, pozdravOk, hvala, kad se daju te vakcine?
Ja od mesa nisam ni video da je ker na sliciVeću kućicu keru da meteš, vidiš jadan nemože da domaši....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ima ih dva komada . Drugi je u desnom donjem uglu . Ako on padne od nepozeljnih ovaj crni odmah skace na glavu . Ali je slika bar po meni fenomenalna . Nego danas u Bg. dosle kobasice iz Turije . 900 dinara kg svezih a 1200 suve . Malo se ne slazu cene jer suve matematicki gledano moraju biti skuplje .Ja od mesa nisam ni video da je ker na slici
Pa i oni posebno prave za svoje potrebe i to se ne prodajeBio sam prosle godine na kobasicijadi u Turiji. Bome po kvalitetu tamo ima svasta. Probao sam na dosta mesta i mislim da je sve to izvikano. Garantujem da se po domacinstvima kad pravis za sebe prave bolje.