**greška li gaZar u tom superu nema dovoljno vitaminsko mineralne smese pa moras da dodajes i premiks??
stavljam uvek
nemam sad mob da slikam,na popravci mi je mob a koristim neki alkatel iz praistorije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
**greška li gaZar u tom superu nema dovoljno vitaminsko mineralne smese pa moras da dodajes i premiks??
jujujuMa koja crna kuga, to je jedan delić nestašice. Kod nas u selu otkako je kukuruz bio otišao na 40 dinara mogle se na prste nabrojati sve krmače u selu.....
Kasnije se kuga u srbiji "pojavila", pobili su nešto svinja, neko blizu lonca je uvezao prasad iz danske, masno zaradio i legla stvar.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
znaci ne mogu reci da nema zarade na 520din koje sam ja prodaoSvi koji tove svinje, ima prasad za njih da se nađe.
Ko god je hteo za novu godinu i božić da kupi prasetinu kupio je samo po malo većoj ceni.
Otvori oglase, svinja koliko hoćeš, e ali cene su već neka druga priča.
Nisu kupili oni kojima je bilo skupo a ne zato što nisu našli gde da kupe. Uvoz je čudo. Samo što sada manje zarađuje seljak na prasićima a mnogo više tamo neki "Andrej Vučić"....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pa ondak kako će za 7 meseci pasti cena(ova cena što je sada sigurno neće ostati)ali nek bude do 500 din/kg i ja sam zadovoljannestasica je zbog kuge
poklano je ko zna koliko krmaca
i sad tih prasadi i tovljenika nema
kolega dva puta jedno te isto pitasPa on
Pa ondak kako će za 7 meseci pasti cena(ova cena što je sada sigurno neće ostati)ali nek bude do 500 din/kg i ja sam zadovoljan
To su ti samo 3 kom,a smem da se kladim da u celoj državi fali mnogo više i od 30000 krmačadve kuce oko mene nisu imali krmace 10tak godina,sada ima 3 ostavljene(vec suprasne)
Jel su na betonu? Povremeno imam takve slucajeve sa oteklim zglobom i tesko hodaju, penstrep trodnevni resava kod mene barem...Ne bi rekao... Samo otecen zglob.. Ko dzomba na zglobu
У Купинову после три месеца поново куга у једном газдинству а откривена куга и у Прогару.Lacarak opet kuga