Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo njih tako razmislja. Razmisljas dobro. I ako imas obicne krmace isplati ti se prodati po 250-270 kako idu u mom kraju i tezine od oko 300kg i kupiti umaticene. Pa sad sve one povlastice...povrat ..pa subvencije....vidis da prasica nema,nema da ce ti ostat neprodati...naklonjene su zvezde sve ka tome.Nešto se razmišljam da rasprodam sve ove svinje što imam, pa da kupim par nazimica i nerastića sa papirima. Uzeo bih duroke ili pjetrene. Neki savet gde i kako to ide?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Za subvencije moras min 10kom.Imam 2 krmače čiste pietrenke ali bez papira, 3 krmače pietren+durok sve deugo prašenje i još ponešto.....
Ne bih menjao radi prasica već da imam i papire kad već držim pa da se uzmu i subvencije. A i uvek mi se durok nekako najviše svidao......
Prave nazimice kostaju oko 450 do 550 evra sa papirima, tako da ne vidim da se bas otimaju,ovi sto su jednom odustali tesko da ce ih uzeti, za deset treba izdvojiti lepe novce. Svi su bili pametni kad je bio kukuruz 40 din. Meni se licno smejali I govorili da samo lud to radi . E sad jedan od tih dodje da kupi prase, 33 kg 650 din. Kuka samo sto ne place. Ja mu kazem pa kupi nazimice, on kaze jedva sam I za ovo nakupio,tesko je od dzaka ziveti kaze on. Mi ne dasmo samo lud narod,nego smo poprilicno I bolestan narod.prasica nema zbog kuge
kao i uvek kod naroda sad krece pomama za krmacama(nazimicama) i prasici za nekih 7meseci idu ocajno dole sa cenom jer ce ih biti koliko hoces
Prazne su 440 do 550, cene su sa delte I crvenka, suprasne ne prodaju550e trenutno nije mnogo za suprasnu nazimicu. Ako bog da ja ću gledati da moje krmače proturim kroz kobasice i kulene, trebalo bi i da ostane nešto para kada na njihovo mesto kupim nove sa sve papirima.....
pa ko kaze da se kupuju nazimice sa papirima ako se ne misli imati mini farma sto znaci kad moras bar 10 za subvencije samim tim dodaj jos bar 4-5 komadaPrave nazimice kostaju oko 450 do 550 evra sa papirima, tako da ne vidim da se bas otimaju,ovi sto su jednom odustali tesko da ce ih uzeti, za deset treba izdvojiti lepe novce. Svi su bili pametni kad je bio kukuruz 40 din. Meni se licno smejali I govorili da samo lud to radi . E sad jedan od tih dodje da kupi prase, 33 kg 650 din. Kuka samo sto ne place. Ja mu kazem pa kupi nazimice, on kaze jedva sam I za ovo nakupio,tesko je od dzaka ziveti kaze on. Mi ne dasmo samo lud narod,nego smo poprilicno I bolestan narod.