Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da bi dali kad im je omogucio jeftinu plecku.Bas ti sto imaju 25000 i manje bi dali ruku za Vucka
Oces da ti posaljem slike plecke iz lidla sto su mi donosili da im radim kobasicu,da vidis sta je ozbiljna pricaJa nemam takvo iskustvo, pekla žena u el šporetu zimus - bilo je extra.
Na stranu, nije tema, ali radio sam sa Lidlom s voćem, šurak je šef u centralnom magacinu u Pazovi i nosio sam kajsije za rakiju čoveku koji im isporučuje meso...
Mnogo ozbiljna priča, kontrola, hladan lanac, svežina...
Da je kao kada ga lično kući središ - nije, ali daleko od toga da je krš, kao u Matijević, Maxi, Aman...
Kada si im saradnik, dlaku u jajca traže, što bi reko Šojić, teška muka...
Ali, posle toga, sve dogovoreno se ispoštuje u sekund!. Švabe, jebeš ih...
И Видовић је нула од човјека,имао је неког знања некад,сарађивали смо пар пута. Класичан трговац,задњих година роба нула прича за десетку.Нисам га видео пар година,задњи пут пре 4 године на сајму.неѕнам дал је видовић отишо у пензију
Posalji meni ako moze?Oces da ti posaljem slike plecke iz lidla sto su mi donosili da im radim kobasicu,da vidis sta je ozbiljna prica
Ok hvalaKoliko ja znam ...ne .
Sto je malo ne pravedno ali po kome ce ako ne po nama sitnim .