Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e recept ti je za 10! moracu i ja kupiti kozu zbog mojih djevojcica! pa ako ne budu htjele piti onako cisto mlijeko onda neka im zena pravi "milk sejk"!Jedva zivo smo juce i danas ocistili put do mene, ceo dan me nema kuci jurim kolima po gradu na sve strane da pozavrsavam sto se nagomilalo i pokupujem namirnice. E sad sto se tice kozijeg mleka, kad deca zanovetaju i nece da ga piju (ovaj moj ne pije ni jedno samo cokoladno i milk sejk) onda se skuva kozije mleko pa kad se ohladi skines kajmak, ubacis jednu kesicu praska za sladoled-slag sta ima i samo malo umutis, da bude onako retko ko milk sejk... Piju onda pa im usi mrdaju![]()
kod mojih danas primirje. a sinoc isao ih obici oko 23 h i i tad je bilo povremenih borbi!Zarius
moje ovce bile odvojene zbog jagnjadi, jutros sam ih pustio i evo ko tvoje, biju se dve a iz istog stada bile.