Petrovo
Član
ja saluzim i zdravice udaram a posle i ja odmorim jer nisam samo ja tu imaju i ostali ukucano otac najvise al kad te i drugi nagovore uhh kako kaze vojvođanin nije slava svaki dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ipak ce ostati rogata!Obe ovcice imaju rogove.Evo da vas ovom priikom obavjestim, ljuta masina je u dvoristu! Maloprije sam dovezao motokultivator, pazar obavljen! Pa dodjite na pice!Rogovi kod ovaca i jesu suplju a to sto je ostalo je rozni pupoljak, u principu zenke imaju slabije rogove i cesto ih same polome. Verovatno ga je zakacila negde i povukla.
Sta li je sa kolegom Petrovo Dali je ziv Nije njemu sad lako.Znam iz licnog iskustva (boli glava i metar oko glave )
Pazi da ne prepumpas@vojvodjanin
hvala! sad se bacam na ovce, tj da prosirim stado!
. Brate moj popi čašu rasola. Kako je to lepo piće i kako vrća snagu i krepi. Dok sam bio mlađi rasol od kiselog kupusa mi je često bio omiljeno piće posle burnih noći.kakvi najgore i ne pomisljaj
hahah, ma necu pumati vise nego sto je potrebno!ne brini druze necu shvatiti pogresno, volim i ja salu! sto se kaze samo opusteno!Hvala momci svima na cestitkama koje su upucene sa vase strane! Ljuti stroj je u garazi,a sutra dolazi punac da ga "pregleda" . Bez rada nema napretka! Sto je do mene trudicu se da bude sto bolje! A rajkane to sto kazes za kozu i nije losa ideja. mene je pokojni otac tjerao da kao djete pijem tek pomuzeno kozije mlijeko, jos i nekuvano! A to sam mrzio do besvjesti! mozda je i to doprinjelo da izrastem u mrcinu od skoro 100 kg!Pazi da ne prepumpas
Sala naravno,nadam se da me neces pogresno shvatitiSvaka cast za kupovinu i za trud,da te dugo sluzi,i da imas veliko i zdravo stado.