Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e recept ti je za 10! moracu i ja kupiti kozu zbog mojih djevojcica! pa ako ne budu htjele piti onako cisto mlijeko onda neka im zena pravi "milk sejk"! ali na meni je da muzem kozu!Jedva zivo smo juce i danas ocistili put do mene, ceo dan me nema kuci jurim kolima po gradu na sve strane da pozavrsavam sto se nagomilalo i pokupujem namirnice. E sad sto se tice kozijeg mleka, kad deca zanovetaju i nece da ga piju (ovaj moj ne pije ni jedno samo cokoladno i milk sejk) onda se skuva kozije mleko pa kad se ohladi skines kajmak, ubacis jednu kesicu praska za sladoled-slag sta ima i samo malo umutis, da bude onako retko ko milk sejk... Piju onda pa im usi mrdaju
kod mojih danas primirje. a sinoc isao ih obici oko 23 h i i tad je bilo povremenih borbi! jos uvijek ne znam koja ce biti "glavna"Zarius
moje ovce bile odvojene zbog jagnjadi, jutros sam ih pustio i evo ko tvoje, biju se dve a iz istog stada bile.