Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ko napusti forum radi neke gluposti je skroz bezveze ali ako neko ode radi teske uvrede kao sto sam vidio i jedno vrijeme dozivio od istog clana stvarno osudjujem urednike kako takve ispade dopustaju a ovde nas radi ubacivanja slika sankcionisu
Savo linkovi su odlicno posebno mi se svidio govor Kankarasa sto kaze da je bitan otac od ovce koja se jagnji
na drugom snimku ziri je pre strog i grub
Nisam zeleo da pokrenem pobunu niti suvisnu diskusiju,niti sam otisao niti cu,niti zelim da me neko ubedjuje da ostanem,nije ovo skandal casopis pa jurim publicitet,al sam rekao da ako treba da zbog formata slike popijem sut kartu idem odmah,sto se tice postavljanja slika uklonite opciju koja stvara probleme i resili ste problem,ja cu koristiti opciju koja postoji dok je god tu gde jeste,ne radi se o tome dal je nesto lakse ili nije nego nesto na sta sam navikao-lakse je ratovati avionom al se puska cesce koristi,npr vecina ne zna da upravlja avionom.da bi edukovali stocare-ovcare(da rade sve na racunaru i svi pricaju engleski) procice dosta vremena,snacicu se za postavljanje slika-postavljace ih moja supruga inace ckolovani manijak za racunare al ima ljudi koji se nece snaci i oticice jer su jednostavno skapirali jednu foru koja im je dovoljna.umoran sam isuvise da bih se raspravljao sa bilo kim( a inace je zabranjeno)ceo dan sam cistio ovcarnik i pripremao bokseve za jagnjenje al vam slike nazalost ne mogu prikazati.izvinjavam se zbog pravopisnih gresaka-gramatika mi nije bila jaca strana.ja sve ovo radim(ucestvujem na forumu) iz hobija i ljubavi ko radi za lovu mozda i mora bas svega da se pridrzava ja ne moram:
Nisam ni mislio na urednike vec uopste na ucesnike-foruma,ja sam se ispucao sta sam imao rekao sam.da ste placeni mozda svega ovog ne bi bilo.ne mislim da sam bilo koga uvredio jer se licno nisam nikome obratio,ne znam kakav inat mislite-rekao sam uklonite opciju i nece biti problema.ipak je kolega Sibili potpuno upravu od pocetka do kraja posta,svaka mu cast kako je sve srocio.
Ne postavljam nista ja sam vrhunski mesar,bravariju takodje poznajem u"mali prst" ali sto se tice kompjutera Moram priznati da mi ove pretnje urednika pomalo smetaju,nekako mi dodjemo ko deca a oni vaspitaci pa ako nesto ne uradimo kako treba sledi kazna:{
Posle par malte ne molbi da se postavljaju slike maloga formata, FF je ono sigurno u nekoj srdzbi ne zlonamerno napisao. Idemo ljudi dalje, polako vremenom svi cemo se uhodati i odradjivati posao kako valja a sve za dobro ovoga naseg foruma. Bes i ljutnja ne vode nigde.
pustite vise te slike i ko sta radi ima li novih jagnjadi srece problema i slicnog u stalama
crni kace tvoje koze da se jare zadnje njihove slike koja sam vidio bile su ko avioni kako sada ide
Jarad ce biti ako Bog da uaprilu~pocetak maja(kasno se parile).Sad cu cim malo otopli da ih prebacim u veci objekat a imam nameru daim pridodam i 5~6 ovcica.
@Mirko. Radim druze u pecenjari ali nisam vlasnik(koljem,pecem,malo nabavka itd...)
u toku nedelje sam u B.Basti poslovno a tamo imam i neke drugare,svraticemo da vidimo kakvo je ruku tvojih delo,posalji mi na pp adresu pecenjare i naziv
Prasina se slegla tako i treba.Mi smo ovde da ucimo i naucimo nesto novo /nije sva pamet u jednog/ ali ovi mladji moraju da shvate da za starije svaka novotarija je jako velika prepreka za dalje bez obzira koliko ona banalno izgleda. Znate i sami da se pre ucio samo ruski hvala bogu sad imamo najmanje dva strana svetska jezika i dok se nauci sta znaci KOPY, PASTE ...prodje vreme. Koliko puta otkucam pola posta i tek onda vidim vise od pola teksta velika slova , pa sve brisi i ponova pisi.,ili cekaj da prebacim slike po sat i vise zagusenje, ali ajde.Pa nerviramo se i mi zbog toga ,zato nemojte uzimati sve zdravo za gotovo. Ako ovo ne upali uvodimo casove engleskog i andragogiju /OBRAZOVANJE ODRASLIH/ A kada to pocne onda nema
kvicoje nas je kritikovao što "moljakamo" umesto da pravila sprovodimo, sada se članovi bune i izvrću moje reči koje kažu da ignorisanje nebrojanih molbi urednika povlače kaznu. Da ste prelistali starije poslove dok je Maestro bio moderator videli bi da su se svi posetioci ovog foruma (i stari ovčari među njima) složili da se umanjene slike ubacuju radi njih/nas samih, čak su i jedni druge opominjali na to. Iz istog razloga se ovaj deo foruma sada dovodi u red i nema potrebe za dizanjem prašine.
Detaljno objašnjenje za brzo postavljanje umanjenih prikaza:
-otvorite ovu stranicu: http://www.imagebam.com/,
-kliknete SelectFiles i izaberete slike sa računara koje želite postaviti na forum,
-ispod toga imate opciju Select Type: (required) i tu obavezno izaberite FAMILY SAFE content,
-kliknete UPLOAD NOW! i slike se prebacuju.
Kada se to završi kopirate ceo kod sa leve strane gde piše BB-Code u poruku na forumu.
Da probamo ovom jadniku se zaledile usi neki dan pa je na kratko morao u sobu ovo su mu braca sestre, cice ,tetke ujaci, ujne i ..... Pozdrav sad da vidim sta sam napravio.