Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,ja cu koristiti opciju koja postoji dok je god tu gde jeste,ne radi se o tome dal je nesto lakse ili nije nego nesto na sta sam navikao-lakse je ratovati avionom al se puska cesce koristi,npr vecina ne zna da upravlja avionom.da bi edukovali stocare-ovcare(da rade sve na racunaru i svi pricaju engleski) procice dosta vremena,snacicu se za postavljanje slika-postavljace ih moja supruga inace ckolovani manijak za racunare al ima ljudi koji se nece snaci i oticice jer su jednostavno skapirali jednu foru koja im je dovoljna.umoran sam isuvise da bih se raspravljao sa bilo kim( a inace je zabranjeno)ceo dan sam cistio ovcarnik i pripremao bokseve za jagnjenje al vam slike nazalost ne mogu prikazati.izvinjavam se zbog pravopisnih gresaka-gramatika mi nije bila jaca strana.ja sve ovo radim(ucestvujem na forumu) iz hobija i ljubavi ko radi za lovu mozda i mora bas svega da se pridrzava ja ne moram:
ja sam vrhunski mesar,bravariju takodje poznajem u"mali prst" ali sto se tice kompjutera
Moram priznati da mi ove pretnje urednika pomalo smetaju,nekako mi dodjemo ko deca a oni vaspitaci pa ako nesto ne uradimo kako treba sledi kazna: