Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje malo stado

Izvinite ali ne mogu nikako da postavim slike na forum. A jos jedno pitanje ja sam odavno novi clan.Sta je uslov i sta treba da uradim da postanem clan.Hvala unapre Igor.

Poslednja izmena od urednika:
Izvinite ali ne mogu nikako da postavim slike na forum. A jos jedno pitanje ja sam odavno novi clan.Sta je uslov i sta treba da uradim da postanem clan.Hvala unapre Igor.

Kolega morate biti član foruma duže od mesec dana i imati najmanje 30 postova.Jedino ograničenje za sad vam je otvaranje novih tema i postavljanje oglasa.
Ako smatrate da postoji tema koja bi trebala biti otvorena, obratite se meni ili kolegi bato81.

Kolega Vojvodjanin vam je odgovorio na drugi deo pitanja, evo odgovora na prvi deo:
Umanjene slike postavljajte, sa prikazom, evo uputstva - Postavljanje slike u poruci

Može i preko http://www.imagebam.com/ i http://www.imagetitan.com/ , vrlo jednostavno, nije potrebna registracija.

Članovi koji imaju poteškoća sa postavljanjem umanjenih prikaza neka se obrate bilo kom uredniku radi detaljnog objašnjenja preko privatnih poruka.

Vojvodo sto bre dade batu87 sest godina vise ispravljaj poruku,tj uredi.e sto mi veceras dajete inspiraciju.nadam se da mi ne zamerate na sali.ovo ti se ja obracam kao drugu clanu.od kad nema dejana nekako ovaj chat malo monoton

momci pala mi je jedna ideja na pamet!¨posto ovaj ovnic koji je imao sa mjesec i 20 dana 21 kg, a sad ima jos vise sa dva mjeseca hvala Bogu dobro napreduje. pa sam mislio da ako tako nastavi da njega ostavim za priplod, a njegovu majku prodam. posto svejedno ima samo jednu sisu.a za te pare sto od nje uzmem da kupim dvizicu koja ce se moci mrkati na ljeto.sta mislite jel mi pametno to?

Dobro breeeee,od kad prolepsa vreme svi ste se nesto snuzdili.dok je bio kijamet bili ste raspolozeniji.promena atmosferskog pritiska,mestimicno oblacno:kisa:

momci pala mi je jedna ideja na pamet!¨posto ovaj ovnic koji je imao sa mjesec i 20 dana 21 kg, a sad ima jos vise sa dva mjeseca hvala Bogu dobro napreduje. pa sam mislio da ako tako nastavi da njega ostavim za priplod, a njegovu majku prodam. posto svejedno ima samo jednu sisu.a za te pare sto od nje uzmem da kupim dvizicu koja ce se moci mrkati na ljeto.sta mislite jel mi pametno to?
ako je majka ok i on je ok ideja se cini kao sasvim ok

Mirko da nisi kakvog brasna na putu naso nesto si ko bik kad ga obad potjera:haha:otrgo se s konopca

---------- Poruka napisana u 20:59 ---------- Prethodna poruka je at 20:58 ----------

zarius ocisti inbox

Miladinovic je u pravu, ukoliko ti se jagnje svidja i ima predispozicije da ce izrasti u dobrog ovna ostavi ga, sve jedno ces prodati njegovu majku, ali je pitanje dali je njegov otac isti i ostaloj jagnjadi u tvom stadu.

slazem se sa kolegama u potpunosti pogotovu sto kaze rajko u pitanju je osnivanje maticnog stada i parenje u srodstvu bi moglo izazvati probleme u razvoju jagnjadi i samoj gradji

eeeee moja blesava glaavaaaaaaa! pa sad se sjeti da su mu sestre ove ovcice sto cu ih ostaviti! ma ni pod razno parenje u srodstvu! nista, njega cu hraniti do ljeta, jeseni i prodati ga kao priplodnog ovna, a sebi cu uzeti drugog ovnica! ni na kraj pameti mi to nije bilo da su mu sestra ove dvije! mozda i nisu, mozda, ali ne bih da riskiram! zahvaljujem se mnogo na prosvjetljenju moje lude glave!:ppozdrav:

Pozdrav kolege. Sta nam je sa kolegom Elmir-om nema ga na forumu skoro mesec dana . Mirko da neces u A4 formatu:osmeh: :haha: sad videh da je Elmir na forumu samo izgleda ne zalazi vise u ove vode

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh