Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka cast za ove priraste,moja jagnjad su mesana W je otac a majke Bergamo i W,ali sa 50 dana jedince dobro ima 17 kg?! U odnosu na pramenku to mi je malo zar ne? A dobijaju kukuruz i Gebijeve granule po volji,nisu do skoro ni uzimali toliko,dal zbog zime ili ne znam cega. +seno,detelina kukuruzna i soja..

---------- Poruka napisana u 18:42 ---------- Prethodna poruka je at 18:40 ----------

ovo su Elmirovi jarici preslatki cisti debeli nemam rijeci a nestoi vise o njima ce on sam reci

Svaka cast za ove priraste,moja jagnjad su mesana W je otac a majke Bergamo i W,ali sa 50 dana jedince dobro ima 17 kg?! U odnosu na pramenku to mi je malo zar ne? A dobijaju kukuruz i Gebijeve granule po volji,nisu do skoro ni uzimali toliko,dal zbog zime ili ne znam cega. +seno,detelina kukuruzna i soja..
Obrati paznju na mlecnost majki.cime njih hranis?

Ukoliko bih se ovde počelo da diskutuje onda bih tema predviđena za to bila ugašena i tako tema po tema i samo bih chat ostao aktivan, a to ni u kom slučaju ne želimo.

Evo mozda jedne zanimljive informacije 8. marta u 10h ce Frida Bauman odrzati predavanje vezano za ovcarstvo u opstinskoj sali u Malom Crnicu. Svi koji su zainteresovani iz tog kraja i prate formu su dobrodosli i ako jos nekog poznaju neka pozovu, povedu te ljudi

Imam i ja jedno jagnje koje je isto ovako nastradalo ojagnjilo se na -22 otac sarole svo golisavo bilo prezivelo bez problema samo usi nastradale.

Danas sam se malo druzio sa kolegom Mirkom lepo smo iscaskali o korisnim stvarima valjalo bi kad bi se kolege cesce okupljale imali bi dosta pametnih stvari da ispricamo a i da se bolje upoznamo.

Nadam se mada ce to morati da se organizuje da bude vikend jer vecina ljudi radi jos neki posao osim ovaj po mora uklapati ja licno mogu svaki dan najavim slobodan dan za sajam dva meseca unapred ali ima ljudi kojima je samo nedelja slobodna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh