sibili
Član
sarbanac nesto na onim slikama sam i ja pravio sika treba spavati sutra idemo dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kvicoje nas je kritikovao što "moljakamo" umesto da pravila sprovodimo, sada se članovi bune i izvrću moje reči koje kažu da ignorisanje nebrojanih molbi urednika povlače kaznu. Da ste prelistali starije poslove dok je Maestro bio moderator videli bi da su se svi posetioci ovog foruma (i stari ovčari među njima) složili da se umanjene slike ubacuju radi njih/nas samih, čak su i jedni druge opominjali na to. Iz istog razloga se ovaj deo foruma sada dovodi u red i nema potrebe za dizanjem prašine.
Detaljno objašnjenje za brzo postavljanje umanjenih prikaza:
-otvorite ovu stranicu: http://www.imagebam.com/,
-kliknete SelectFiles i izaberete slike sa računara koje želite postaviti na forum,
-ispod toga imate opciju Select Type: (required) i tu obavezno izaberite FAMILY SAFE content,
-kliknete UPLOAD NOW! i slike se prebacuju.
Kada se to završi kopirate ceo kod sa leve strane gde piše BB-Code u poruku na forumu.
Nemam problema kad je jedna slika ali kada napakujete 5-6 slika jednu za drugom nemože stranicu dugo da mi učita, a ima stranica na kojima ima i po 20 velikih slikaMoramo sačekati kolege Slavis i Kvicoje.Oni su imali problema.
malac je hvala Bogu kao medvjedic, razmisljam da ga hranim do ljeta pa da ga onda prodam. bas me zanima na koliko ce kiila nagurati.a kod ove melezkinje je vime duplo vece nego o0nda kad sam objavio slike njenog vimena.zarius kako ovnic mali jeli naliva ova melezanka
Jesi li zavrsio box za janjice,jel te sluzi?kod mene pocunju da lizu koncentrat sledece nedelje kupicu granule i sjeno grickaju stvrano se zeleni koda je juce sadjeveno pa ga rado jedu
---------- Poruka napisana u 17:29 ---------- Prethodna poruka je at 17:28 ----------
imace preko 50 kg vjerovatno najmanje akobude ovako nastavio