I ja isto tako formiram stav.Ne treba tu mnogo mozga samo ako realno sagledaš stvari.Ovo dvoje doktora pratim od početka.Naročito doktorku Nadu,Ovaj drugi je Primarijus i mislim da nisu za potcenjivanje njihova mišljenja i saznanja.Čak su počeli da mu buše gume a pitanje je zašto.Zato što priča istinu ili laž-trećeg nema.Oduvek su u novinama i na tv-u bile informacije samo one koje je neko želeo da mi čujemo, saznamo itd. Problem je u tome što mnogi misle da je samo to istina. I svakoga ko misli drugačije ( a ja sam jedan od njih) ODMAH ga sagovornik proglasi nenormalnim, zatucanim u krajnju ruku budalom i pod obavezno teoretičarem zavere. Ja lično volim da čujem i sagledam stvari iz više uglova pa to uporedim sa onim što znam i što sam pročitao ( ne u kuriru i blicu) postavim u istorijski kontekst (kad kažem istorijski mislim na ranija dešavanja ili nagoveštaje o konkretnoj situaciji) i donesem neki svoj sud i stav. Internet je pun informacija koje nisu ukalupljene u vizuru vlasti, naravno da i tu ima gluposti ali i mnogo mnogo istine.