Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni je to ciljna informacija.Na naslov da ima koronu odmah ide fotografija kako celiva.Samo mogu da konstatujem da su i ovi pre i ovi posle Episkopa zaraženi pa x10.
Do sada je virusu trebalo 2 nedelje a sada deluje za 1 dan.Verovatno je mutirao po ko zna koji put.

Ово подсећа на игру Among us 2. Ко не зна нек прочита радњу игре и како се игра. Препоручио би и домаћину да проба можда нађе тастера.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Jedno pitanje - treba da radim plafon na potkrovlju. Smijem li pokovati dasku odozdo a na nju zavrnuti direktno rigips ili mora da ide rešetka od cd i cd profila?

Resetka obavezno.Drvo zivi i ako nema podkonstrukcije pucace ti spojevi.Obavezno parna brana(folija) i toplotna izolacija(staklena vuna ili sl.)

Zorane ja bi radije predlozio ovaj clanak . Odlican strucni opis dosta stvari oko korone i novih , prilagodjen laicima
Sve propruke

Nazalost ima i ovakvih stvari, nas clan ZCURCIC.

Moralnu pobedu je već odneo, mada ne znam koje dobro može da mu donese u opštem smislu. Sad samo neka istraje, svoju pravdu mora da traži i da se bori za nju, nadam se da će istrajati u tome. Puna podrška zcurcic!

Nazalost ima i ovakvih stvari, nas clan ZCURCIC.

Liči mi da se malo zatrčao... Ali opšti interes svih nas je da bi ga valjalo podržati nekako...

Ako nikako drugačije, a ono da se učipimo svi po malo da čovek uzme dobra advokata.

Ukinuti seme jednoj zemlji znači ili njenu smrt ili njeno ropstvo.

Moralo bi se stati iza njega po pitanju održanja proizvodnje semena šećerne repe.

Danas repa, sutra kukuruz, na kraju i šenica bjelica i možemo se yebati svi zajedno, da prostite.

Zorane ja bi radije predlozio ovaj clanak . Odlican strucni opis dosta stvari oko korone i novih , prilagodjen laicima
Sve propruke

Zabe sve pisanje kad ovde ima satanista koji nikom zivom ne veruju, samo svojoj umisljenoj glavi. U medjuvremenu Kikinda ima preko 700 inficiranih. Medju njima i moj prijatelj Zile trener u FK Zak. Stanje mu je jako lose, intubiran i u vestackoj komi. Korona izazvala leukemiju koje im je bilo u porodici, ali on nikad nije bolovao. Molim se bogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh