Kremator
Član
Prvo lizes, .... ...pa onda bacis ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se uzmeNeki su lizali a neki su jeli...
Snimljen episkop David dok celiva kovčeg patrijarha: Nakon njega isto uradila brojna sveštena lica
Episkop kruševački David pozitivan je na korona virus, a kako je zabeleženo kamerama, koje su zabeležile kadrove koji će ući u istoriju, na sahrani je celivao kovčeg u kome se nalazilo telo patrijarha Irineja.www.telegraf.rs
Po meni je to ciljna informacija.Na naslov da ima koronu odmah ide fotografija kako celiva.Samo mogu da konstatujem da su i ovi pre i ovi posle Episkopa zaraženi pa x10.Snimljen episkop David dok celiva kovčeg patrijarha: Nakon njega isto uradila brojna sveštena lica
Episkop kruševački David pozitivan je na korona virus, a kako je zabeleženo kamerama, koje su zabeležile kadrove koji će ući u istoriju, na sahrani je celivao kovčeg u kome se nalazilo telo patrijarha Irineja.www.telegraf.rs
Nazalost ima i ovakvih stvari, nas clan ZCURCIC.
Otkaz naučniku zbog teksta u Danasu
Viši naučni saradnik dr Živko Ćurčić dobio je juče otkaz ugovora o radu na novosadskom Institutu za ratarstvo i povrtarstvo zbog teksta u Danasu gde je tvrdio da poslovodstvo sprečava pojedine zaposlene da učestvuju u projektima koje finansira Fond za nauku ili EBRD, kao i da je istraživački rad...www.danas.rs
Zabe sve pisanje kad ovde ima satanista koji nikom zivom ne veruju, samo svojoj umisljenoj glavi. U medjuvremenu Kikinda ima preko 700 inficiranih. Medju njima i moj prijatelj Zile trener u FK Zak. Stanje mu je jako lose, intubiran i u vestackoj komi. Korona izazvala leukemiju koje im je bilo u porodici, ali on nikad nije bolovao. Molim se bogu.Zorane ja bi radije predlozio ovaj clanak . Odlican strucni opis dosta stvari oko korone i novih , prilagodjen laicima
Sve propruke
Srpski naučnik ruši sve zavjere o koroni i daje nadu
Dr Miloš Babić, neurobiolog i molekularni biolog iz San Dijega, napisao je tekst koji nam veoma detaljno objašnjava imunitet na koronavirus, kao i način na koji funkcionišu vakcine - ali prije svega ruši brojne teorije zavjere koje prate pandemiju. Njegova predviđanja bude nadu.www.nezavisne.com