Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zorane ja bi radije predlozio ovaj clanak . Odlican strucni opis dosta stvari oko korone i novih , prilagodjen laicima
Sve propruke

Lepo sročeno ali nema konkretnih činjenica i dokaza.Naravno on već sada zna kakva je vakcina i kako će delovati.To bi trebalo da objasni prvo majkama dece koja su umrla od posledica vakcinacije.
Pa ti svi naučnici što pričaju o vakcini koja će biti u opticaju već u narednim mesecima i da je bezbedna izgleda da ne znaju da za godinu dana ne može da se pronađe vakcina i da treba da prođe dug period da bi se nešto više znalo o njoj.To ne treba niko da ti kaže,sam ćeš zaključiti.A taj period može da bude i 10 godina.
Eto svi smo dobili vakcine protiv TBC a opet ima obolelih.Vakcina koja je davno pronađena,Znači da opet sve zavisi od imunog sistema svakog pojedinca.To je i slučaj sa korona virusima.
Jedino ga podržavam što je kao lekar rekao da ne treba paničiti,što bi svi lekari trebali raditi a ne kao naši.Koji god naslov otvoriš sve se svodi na širenje panike.

Zabe sve pisanje kad ovde ima satanista koji nikom zivom ne veruju, samo svojoj umisljenoj glavi. U medjuvremenu Kikinda ima preko 700 inficiranih. Medju njima i moj prijatelj Zile trener u FK Zak. Stanje mu je jako lose, intubiran i u vestackoj komi. Korona izazvala leukemiju koje im je bilo u porodici, ali on nikad nije bolovao. Molim se bogu.
Da li je tebi sada malo bolje.

Momo o ovome nije pisao.Ili možda ne treba nikome da verujemo.
Mene najviše teši procenat smrtnosti koji je bio preko 2% a sada 0,96%.Da li ste obratili pažnju na taj detalj.

Poslednja izmena:
Zabe sve pisanje kad ovde ima satanista koji nikom zivom ne veruju, samo svojoj umisljenoj glavi. U medjuvremenu Kikinda ima preko 700 inficiranih. Medju njima i moj prijatelj Zile trener u FK Zak. Stanje mu je jako lose, intubiran i u vestackoj komi. Korona izazvala leukemiju koje im je bilo u porodici, ali on nikad nije bolovao. Molim se bogu.
Nocas sam ovo pisao oko jedan sat, a jutros mi jave da nas je u dva napustio taj divan covek, sportista od ranog detinjstva sa periodicnim pregledima i nijednim znakom o nekoj bolesti, a kamoli leukemije. Ali eto korona je uradila svoje probudila djavola i vise nikakve mere pa ni molitve nisu pomogle. 5

Brate lupas kao da smo mi krivi sto se on razboleo

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nocas sam ovo pisao oko jedan sat, a jutros mi jave da nas je u dva napustio taj divan covek, sportista od ranog detinjstva sa periodicnim pregledima i nijednim znakom o nekoj bolesti, a kamoli leukemije. Ali eto korona je uradila svoje probudila djavola i vise nikakve mere pa ni molitve nisu pomogle. 5
Na žalost,život je takav kakav je.Leukemija je podmukla bolest.Verovatno je čučala u njemu a da nije znao.Ništa mi ne znamo dok nas ne pretresu.Nemamo mi naviku da idemo na kontrolne preglede,On je verovatno išao ali i svedoci smo da se dešava da se igrači samo izvrnu na terenu a prešli sve testove.Đavo ne spava.Neka mu je laka crna zemlja.

Brate lupas kao da smo mi krivi sto se on razboleo

Nit sam te spomenuo vec si sam sebe okvalifikovao. Ja nisam nikog optuzio ni sto sam se ja razboleo, a kamoli sto su se drugi razboleli. Pisao sam samo protiv nevernih toma koji sumnjaju u sve i svasta samo da bi dokazali kako su oni u pravu.

Bili su neki u domu zdravlja ili de se vec radi testiranje tamo su ih poslali, ljudi se nacekali par sati da dodju na red i odu kuci bez testiranja. Sutra dan im jave da su pozitivni, stigli rezultati.
Bili su ljudi ne znas ni gde ni kako, ali verujes glasinama da su bez testiranja proglaseni pozitivnim. Niko te ne tera da verujes u sve ovo i da se cuvas, ali siriti defetizam nije bas u redu.

Samo mi kazi kako da se cuvam,ti si se cuvao pa si se zarazio

Ne mogu da kazem da sam se bas cuvao. Masku sam nosio povremeno gde mora, nisam isao u velike skupove, ali u prostoriji za desetak ljudi, a nije kafana sedelo je obicno nas cetvoro uz pivo i caskanje. Od nas cetvoro troje je zakacilo, jedan nazalost sa tragicnim krajem. Da napomenem da je radio u Univeru gde dnevno prolazi na stotine musterija. Kad smo se mi zarazili u gradu je bilo stotinak bolesnih, sada vec ppreko 800. Sada pazim na ukucane, kontakt minimalan, unucad ce vec zaboraviti dedu, al proce. Vidim danas nisu ni iz policijske urave zvali sto su do sad cinili svaki dan.

To čuvanje kod nekoga je nemoguće naročito ko je zaposlen i radi sa dosta ljudi,evo moj poslovođa je danas umro a bili smo svaki dan zajedno i kako onda da se čuvaš

To ne treba da znaci da treba dici ruke od moguce zaraze i bezati od cinjenice da je mozda svuda okolo.

Povodom clanka da je gospodin Curcic na neki nacin degradiran to nije pojedinacni slucaj vec je takvih slucajeva more a pisao sam ranije da su svi policajci koji su bili na sluzbi obezbedjenja gej parade u Beogradu a na radnom zadatku legitimisali Andreja Vucica dobili otkaz iz policije. Sledeci slucaj je obezbedjenje koje je spaslo kozu nasem psihopati u Potocarima. Momci su rizikovali zivot zbog jednog nadobudnog sizofrenika koji je 95 godine kao golobradi nezreli momcic bez dva dana radnog staza u skupstini Srbije laprdao nebuloze i pominjao nasu krvnu bracu Bosnjake kako bi on to resio da je neka vlast a pored idiotskog govora koji je trebalo da lici na patriotu on je se bez trunke ljudskosti drznuo da mrtav ladan ode u Potocare a valjda je mislio da svi imaju amneziju kao Srbi i celokupno obezbedjenje je rizikovalo svoj zivot da bi spasli ovog nistaka i kako im je vratio ZAHVALIO IM SE SA DEGRADIRANJEM I OTKAZIMA. Sada bi mnogi pomislili povodom govora iz 95 da je Vucic nacionalista ili sovinista ali nije ON JE JEDNO VELIKO DUPLO NISTA a zasto je vrsio takav govor pa u to vreme su na politickoj sceni drzave bili okoreli i prekaljeni politicari i diplomate a bilo ih je more i on kao zelen i mlad sa 24 godine sta da kaze a da se istakne a da bude pametno pa je video da je to vreme ratnog stanja gde su mediji svaki dan bombardovali psihu naroda i ubrizgavali haos Vucic je procenio da samo ako krene da se busa u grudi kao veliki rodoljub da moze da pobere politicke poene i poceo da lupa gluposti i pravi veliku Srbiju iz fotelje iz prestonice ali nije mu palo na pamet kao velikom nacionalisti da ode u Vukovar ili Borovo ili Kupres ili Benkovac ALI JE PRAVIO VELIKU SRBIJU IZ PARAZITSKE RADIKALNE CENTRALE i za to bio nagradjen mnogo puta od drzave i stranke sa nekretninama ,lepim i lagodnim ,bahatim zivotom ali i to nije bilo dovoljno da NE IZDA RADIKALE I ZABIJE IM NOZ U LEDJA ALEKSANDAR VUCIC JE COVEK KOJI SE STIDI SVOJE PROSLOSTI I VESTO JE KRIJE JER SVE STO JE REKAO ILI ISPLJUVAO ON JE TO POLIZAO A SVE STO JE KRITIKOVAO DO EKSTREMA ON JE TO POGAZIO BEZ TRUNKE LJUDSKOSTI. Svima je u istoriji ovaj paranoik zabio iza ledja a zapad nije imao nikada u istoriji ovakvog poslusnika i jadnika i alde sto je ovu jadnu drzavu srozao i ponizio u mnogo segmenata duznickog robstva,ponizavanje i omalovazavanje sopstvenog naroda finansiranje krvave fondacije Klinton uzimanje Toni Blera za savetnika a okupio je najgori sljam koji je mogao da se pokupi da bi se ova sektasko govnarska stranka osnazila i uspeo je u tome ojacali su da im niko nista ne moze i ONO NAJGORE JACI SU OD DRZAVE ALI SAMO OSTAJE DA SE SACEKA MOMENAT KADA CE ZAPAD DA GA PUSTI NIZ NIJAGARINE VODOPADE KAO MILA DJUKANOVICA E ONDA CE DA BUDE BUKUREST 89 te

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh