Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista situacija i kod mene.Radi u St.Slankamenu u banji,tamo je i zaradilaI moja zena zakacila koronu, pocelo je kao jaka upala grla propracena temperaturom i glavoboljom...
mi ostali ukucani se drzimo zasad bez nekih problema
Hvala Stole.Nedaj se Dragance i brz oporavak.
Grešiš, ne napada po školama jer u odeljenju idu po grupama od najviše 15 djakaJa sam skeptik, zena mi je bolesna, vec 5 dana lezi, prima inekcije jutro-vece...
ali ona tako podnosi i sve druge viruse, upale, prehlade, takav joj je organizam, odmah je obori
ja se nisam iselio iz sobe, ne nosimo masku u krevetu... malo sam pojacao dnevnu dozu alkohola i to je sve od preventive
Naravno virus postoji, nije izmisljen... ali je ovo svakodnevno ubijanje u mozak o smrtonosnom virusu od kojeg stiti krpana maska i koji napada od 11 po kafanama i ujutru po skolama, koji ne napada na gej paradi niti na vodjinom skupovima prevrsilo sve mere...