MOMOSARIC
Član

Nove projekcije: Srbija ima najmanji pad BDP-a u Evropi
Prema najnovijim projekcijama koje su uradile Evropska komisija i MMF, Srbija bilježi najmanji pad BDP u Evropi od samo 1,8, odnosno 1,5 odsto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дају ли ти шта за разређивање крви?Kod mene nikad nije bilo dileme oko korone, verovao sam da je ima i nervirali su me ljudi koji su bili skeptici. Na zalost zakacio sam virus u njegovom naj gorem izdanju. Dva testa pozitivna blage upale oba plucna krila. Temp. varira od 36 do 39.5. Preznojavanje nenormalno kostobolja, a a usta suva sa nekim cudnim ukusom kao na pepeo. Nije da se nisam pazio sto se tice maske, ali moglo je i bolje. Pijem antibiotik i jos jedno pet sest kompleksa vitamina i kojecega. 10 dana strogog mirovanja pa cemo videti. Zato cuvajte se ljudi.
Ne. Ali su mi rekli da u slucaju probadanja u grudima ili tezeg disanja da se odmah javim u bolnicu bez uputa.I nisi uopste lezao u bolnici
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Nisam dobio nista. Mozda zato sto mi je krvna slika dobra.Дају ли ти шта за разређивање крви?