Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Racuna se... jer ako bi dao zemlju u zakup imao bi prihod od npr. 250e... a nemas nikakvog uloga sem poreze, znaci cista zaradaZato sto tako neki hoce, nista drugo. Besmislica je racunati zakup ako ga nemas.
Isto kao kad bi racunao trosak gajbe piva dnevno u kafani a ne ides nikad u kafani, plus pivo ne pijes!
Zato sto...ako radis xxx kj samo svoje zemlje,i ostvarujes profit manji nego sto je zakup u tvom selu po kj...onda bolje da je izdajes u zakup...Nije mi jasno zašto u kalkulaciju stavljati zakup sopstvene zemlje kada taj novac nisi dao a računaš ga u rashod.
Ovde kod mene ljudi se plase da beru a vlaga je idealna nekih 23% cekaju da bude bas suvo pa posle im kriv berac kad okruni pola.Nije isto i vazno je dali beres ili vrses posto za berbu vec prolazi vreme,ja trenutno berem imam jos 2 dana i kukuruz se kruni da nije normalno dodje mi da placem,realno berba je vec trebala da bude gotova pre nedelju dana evo ja vec trecu godinu kako se zajebem I kasnim sa berbom prosle dve sam rekao da vise necu tako da se zajebem al opet ispalo tako jer vreme brzo prodje a posla do guse
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока