Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je rekao, a da nije istina?Relativno bistar covjek ovaj tvoj lik u videu, ali sta treba da preslusavamo kuknjavu gubitnika? I kome je poruka , svim gradjanima Srbije ? Pobjednickoj vecini , koja nece ni pogledati ? Nervoznim gubitnicima ,koji ce reci tako je , ili neutralnoj vecini ,koja ce reci jedi govna ,o cemu pricas , koga ubjedjujes , nismo tolko glupi kao vecina i kao opozicija manjina.
Relativno bistar covjek ovaj tvoj lik u videu, ali sta treba da preslusavamo kuknjavu gubitnika? I kome je poruka , svim gradjanima Srbije ? Pobjednickoj vecini , koja nece ni pogledati ? Nervoznim gubitnicima ,koji ce reci tako je , ili neutralnoj vecini ,koja ce reci jedi govna ,o cemu pricas , koga ubjedjujes , nismo tolko glupi kao vecina i kao opozicija manjina.
Neće.Pitanje za clanove iz okoline Smederevske palanke,koji mozda znaju hoce li biti vasara sad 15-og?
Stosta . Evo samo jedno i to je prvo rekao. Necu dalje nemam vremena . Rekao je da su dvije strane potpisale 2 razlicita dokumenta . Prvo sta ima veze i da su dva razlicita a drugo neka pokaze on ili neko ta dva dokumenta i kako su razliciti . Dalje nebi.Sta je rekao, a da nije istina?
Stosta . Evo samo jedno i to je prvo rekao. Necu dalje nemam vremena . Rekao je da su dvije strane potpisale 2 razlicita dokumenta . Prvo sta ima veze i da su dva razlicita a drugo neka pokaze on ili neko ta dva dokumenta i kako su razliciti . Dalje nebi.
Ma mozda su ubedjenja slicna ali ako si primetio razliku ja npr osobe koje ne kapiraju odredjenu materiju ili nemaju dovoljno zivotnog iskustva ili im nadostaju odredjena znanja ili predznanja ja ne zelim te osobe da povredim cak naprotiv ja zelim da im pomognem da se vrate na pravi put jer mnogo je stranputica mnogo sekti,droge,kockarnice na svakom koraku pa sta da pricam za ove poroke kada u Srbiji ima 800 000 clanova SNS a i tu ima mnogo postenih ljudi i domacina koji su zbog svoje naivnosti uleteli u specificnu situaciju a vidite da se oni i stide da kazu da su clanovi PLASECI SE PODSMEHA I ISMEVANJA OKOLINE i inace u zivotu i psihicki posrnulim ljudima zelim da pomognem da se vrate u pravi kolosek dok moj kolega DRSOLE koga zivot ocigledno nije mazio on ne da nema takta i smirenosti za ove gresnike imam osecaj da bi im on strpao krpu usta vezao ih i fizicki zlostavljao do potpunog otreznjenja i pokajanja a opet iako nisam pobornik ovakvog nacina otrznjenja i to potpuno razumem jer su takvi mentalno ograniceni i doveli drzavu u ovakvo bezizlazno stanje sa ovakvim kriminalnim rukovodstvomЧитам сва ова писанија и подозревам да су "drsole" и "mornar" две одвојене личности једне те исте особе.
Први раздваја пасусе баш мушки, а другога не можеш то да натераш. Један каже да је из Обреновца, други из Смедерева. Не би ме изненадило да се ради о једном типу који живи негде између, типа Малог Пожаревца.
A Nimrod ?Читам сва ова писанија и подозревам да су "drsole" и "mornar" две одвојене личности једне те исте особе.
Први раздваја пасусе баш мушки, а другога не можеш то да натераш. Један каже да је из Обреновца, други из Смедерева. Не би ме изненадило да се ради о једном типу који живи негде између, типа Малог Пожаревца.
Momo ne znam za NIMRODA ali tebi se definitivno rastelovalo paljenje mnogo kasno palis ili uopste ne palis ali cak i kada se upalis nema belo sagorevanje nego sve izlazi neka garez i dimcina ocigledno ne zadovoljavas ove EURO STANDARDE i ne budes li hitno nastelovao paljenje doci ce do POTPUNOG ZARIBAVANJA NERVNOG SISTEMA a onaj MUCENI PUTKO IZ BRATUNCA TJ BACKE TOPOLE njemu je probio DIHTUNG NA GLAVI I OTPAO MU AUSPUH I SAMO TANDRCE I LUPA ONAJ NE BI SMEO DA PRODJE TEHNICKI PREGLED NIKAKO. A ima ih jos koji ne zadovoljavaju SERIJU ISPUSNIH GASOVA a ako hocemo u Evropu ovako ne mozemo sigurno mnogo stvari treba da se promeniA
A Nimrod ?