markojx
Član
Nadam se da je jedno poglavlje u istoriji Srbije zavrseno i da ce nastupiti mir i prosperitet .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Price za malu decu! Ceo svet je protiv srba a mi mirna jagnjad i usrana politika i par nasih politicara koji su doveli zemlju u ovakvom polozaju nisu krivi nego smestili nam zapad. Pun mi je k.. takvih prica. Ovo je isto kao kad vesti pratis na pinku.Kuca nije tijesna ako čeljad nije bijesna. Do nas je. Jesmo li pametni ili glupi. Pustite te priče o stranom uplitanju
Neka bude kako ti kažeš.Znam šta sam napisao i znam šta je gađano i čime da bi se neutralisali APAČI koji su slavno baš 99 završili a bili su ponos NATO-aNemoj zajebavat . Cime je mogao ? Bile su neke zemlja more rakete u cg ,ujedno tadasnji najveci domet u jna , al niti su smjeli radar ukljuciti , niti..
Ti brale pojma nemaš,tako su poklali Srbe 40-tih u hrvatskoj,bili glupi seljaci koji su gledali svoja posla.Kuca nije tijesna ako čeljad nije bijesna. Do nas je. Jesmo li pametni ili glupi. Pustite te priče o stranom uplitanju
Price za malu decu! Ceo svet je protiv srba a mi mirna jagnjad i usrana politika i par nasih politicara koji su doveli zemlju u ovakvom polozaju nisu krivi nego smestili nam zapad. Pun mi je k.. takvih prica. Ovo je isto kao kad vesti pratis na pinku.
Zar treba slusati gluposti kako je red za igranku u Vojvodini? Vise puta sam ponavljao da smrad dolazi iz nasih dvorista i nikako iz komsiluka.
Da smo pametan narod odavno bi ocistili djubre, ovako, ulivanje i soljenje pameti od strane nekih nacionalista kako nam je sve podmetnuto i dalje ce nas voditi u propast kao i zadnjih 30 god.
Moram se opet ponavljati da Nemacka posle '45 je bila unistena od strane tog zapada ali priznajuci Hitlerov genocid i totalnu pogresnu politiku dosli su u polozaj da opet budu sila 30 god. posle' 45. priznajuci svaku cinjenu gresku.
Mislite li da kroz nepriznavanje i odbacivanje svega toga cinjenog mogli bi stici tamo gde su sad.