Nacionalizam ili patriotizam kako ga ti zoves ali patriotizam za jednu naciju a ne za gradjansku drzavu , pa je to opet nacionalizam ne podrzavam , sta god ti ili neoo drugi rekao . To znaci da je slucajno nacija kojoj pripadam bolja od drugih . Otkud to da su bas Srbi najbolji od stotina nacija ? Dosta mojih postova u ovakvim temama proizilazi iz zivota , i ogorcenosti sunarodnjacima . Zivim u opstini koja je prije zadnjeg rata bila oko 97% naseljena Srbima , kao takva br 1 u BiH , a mozda i u Jugi po nacionaljoj "cistoci" , a i sada je tako . Pa sta ? Svakakvih zivotnih problema sam imao sa komsijama , od kradja , podmetanja , zavidnosti , cinkarejja , , onda u lokalnojzajednici katastrofa ,... korupcija , poltronstvo , zaposljavanje po stranackoj osnovi , dzaba stoneko ima fakultet , nepravda svake vrste ....Opstina je prije rata imala samo 25000 stanovnika, ajde , seljacka opstina , rijetko naseljeno itd , sada dal ima 15000 , raspad. A sve Srbi , sta sad ?
Inace, ja i otac izkuce zajedno preko 7 godina ucesca u ratu i to ne u pozadini , tako da maji me tih primjera, Sad sto nismo izginuli , zao mi je .
Obracam se kolegi Putinu , uz postovanje , ali nemam misljenje isto