Imao sam zelju veceras da pogledam neku od utakmica sirom Evrope a bilo ih je mnogo vrhunskih ili bar neki od tenisa sa US OPENA ali nazalost od milion kanala nema nikakvog sporta uguseno je sve pa sam morao nicim izazvan da ISPRATIM USPESNO PREDSEDNIKOVO PUTOVANJE U SAD. Naslov je ukazivao da je to neko OPUSTENO PUTOVANJE gde bi se malo razgovaralo o Srbskoj ekonomiji ,njenom poboljsanju i valjda jacim trgovinskim vezama sa Kosovom, medjutim to je ukazivao naslov iako svi snaju da Ameriku savrseno zabole za ekonomiju Srbije,Moldavije,Makedonije ili Azerbedzana ili Kosova. Ali ono sto Ameriku zanima je LOVA a zna se da su Albanci LOBIRALI MNOGO GALANTNO a i van tog zalaganja Amerika je vec umocila u med i SRCE DEBELO SA KOSOVA ono doduse nema nafte i gasa ali ima drugih resursa a dok se sve to dogadjalo zadnjih godina nasa mukica JE SPONZORISAO BILA KLINTONA I ONU NJEGOVU PROFUKNJACU a na pitanje ZASTO TAKO NAOPAKO on je odgovorio ZATO STO SAM PAMETAN .Dali je pametan i koliko pokazace vreme i to ce OCENITI DRUGI a necemo slusati vinovnika takvog gnusnog i ponizavajuceg cina u kome ON PLACE A KRVAVI BIL KOJI NAS JE UNAKARADIO ZA VEK I VEKOVA GA MAZI PO GLAVI DOK VUCIC PLACE KAO MALO DETE. Pa kada je otvoreno novo poglavlje u beloj kuci OVAJ NAS SE IZNENADIO KAO COBANICA KAD JE UGLEDALA LIZALICU PRVI PUT A RECENO JOJ JE DA CE DA SE PLETU KIKICE. Neki nazovi REZIJSKI ANALITICARI vec obelodanjuju da je tamo nekad ,negde Boris Tadic potpisivao neka dokumenta a da nije smeo ALI VALJDA SE PIPA PULS NARODA iako je to tesko saznati jer narodni medij ne postoji sve je uguseno ali verovatno prebacivanje vruceg krompira na drugoga po sistemu DRZTE LOPOVA. Mislim da ovaj put vodi u cor sokak za Srbiju ali dok su Albanci finansirali zvanicno rukovodstvo ova nasa nesreca bez i malo sluha otisao niz liticu potrosio narodne pare i jos izjavljuje DA JE MNOGO PAMETAN. Aposebno su mi interesantni BOTOVI koji se u komentarma nadmecu sa hvalospevima dusevnom bolesniku i sizofrenicaru. HMMM BICE POSEBNO ZANIMLJIV DALJI NASTAVAK