Mene je pokojni deda propitivao oko tih kila i objasnio da je kila-kila.A 'ajde da čujem kakvih drva najviše ima u šumi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ево ни дан-данас научници нису сагледали све последице "короне" и све нешто откривају, па мож' ти је то...U mog strica osam kobasica. Sedam przi,osmu strina drzi. Nemam pojma sto mi to sad pade na pamet.
KrivihMene je pokojni deda propitivao oko tih kila i objasnio da je kila-kila.A 'ajde da čujem kakvih drva najviše ima u šumi?
Sta bi te vise bolelo da ti na nogu pade kila gvozdja ili kila perja.Šta je teže-kila gvožđa jel kila perja
Evo Matiću jedan od komentara sa kojim može krenuti diskusija u nedogled.Sta bi te vise bolelo da ti na nogu pade kila gvozdja ili kila perja.
Neee nije 400. prava duz je 200 fati. Jutro ima 1600 kvadratnih fati...Takodje na severu banata, a po mojoj strini,
lanac zemlje je; "malo vise od jutra",
a hektar je; "jutro i tri frtalja"
a jutro je "21 red kukuruza na duz"
duz je 400 metara, valjda...
Zasto sce i vakumu pada istom brzinom kada se ubrzanje zemljine teze mnozi sa tezinom predmeta...Nije sve u težini iako je kilogram kilogram. Kilogram perja ne može da padne na nogu zato što je količina prevelika a noga premala. Površina na koju pada ta količina je velika. Kada bilo moguće da se težina tog kilograma perja koncentriše na jednu tačku i pri tom da se sve dešava u vakuumu udar bi bio isti.
Ako su noge dugacke, moze da izgura do 400...Neee nije 400. prava duz je 200 fati. Jutro ima 1600 kvadratnih fati...