MDrasko
Član
Dve karte za Holivud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кажем ја да си се погубио у размишљању.Dakle ipak nema argumenata na postavljeno pitanje, o da, osim sto sto si preformulisao tvoj odgovor po tom pitanju. Prvo se ispolji bes i zelja da bi pritom demantovao preformulisanjem ogovora.
Jak si nema sta!
Dok ih nisu BASF Nemci kupili samo Dekalb, sad vec razmisljam i o Americkom PioneeruTako je druže nasmj se to mi je i bila namera, pusti politiku nego ti meni reci koi kukuruz mi savetuje za sledeću godinu a da nije američki
Када су неки њини новинари правили анкету у вези оваквог прослављања Божића аутохотни амери су се прво били уплашили, после су са уживањем гледали и дочекивали наш православни Божић. Чак и у закону су увели да Срби имају право да пуцају за свој Божић у граду.Ljudi vecinom migriraju i odlaze trbuhom za kruhom tamo gdje je bolje
Чак и у закону су увели да Срби имају право да пуцају за свој Божић у граду.
Eto koliko volis amere ne mozes da poverujes?Ni ja nisam mogao da poverujem ali odgledaj sve i cak ima negde sve objasnjeno.Sta mislis da bi mogli kao na divljem zapadu tako da senluce da im nije zakonom odobreno?Tog nema ni u tebi omrazenoj Rusiji.Ako mi nadjes pod kojim clanom i tackom pise to u njihovom ustavu ja ti skidam kapu.