putin
Član
Biblioteku sam cesto posecivao dok sam imao potrebu ili morao, ali vidim da ti nisi poslušao mene i obisao par ustanova za lecenje, tipa Kovin i sl, a trebalo ti je to. Rekao sam ti i prosli put,sa polupanim covjekom tesko ima smisla voditi neku diskusiju, a ti ljudino ne da si polupan, ludnica place za tobom. Tako sa cu se udaljiti iz ove nase konverzacije, malo mi bude i smesno dok te citam, al pretezno zao, pa da te ne poklapam jos vise nego sto treba, Bozic je, a i nema smisla, cijena lijekova je pojaka a penzije male a pogotovo kad si sam ko panj a jedini ventil je internet, racunam trebaju vece doze, pa da te ne izlazem trosku. Ps pricam uz maternji jos 2 strana jezika, mimo ex yu, a imam i neke skole cisto da mirnije spavasAko zelis u zivotu da budes sarmantan ,harizmatican ,seksipilan ,interesantan, elokventan TI MORAS PODHITNO DA ODES DO GRADSKE BIBLIOTEKE I DA SE UCLANIS TAMO .U prvo vreme ces biti verovatno u pridzemlju biblioteke ali ako budes marljivo radio na sebi docices do stadijuma da predjes na prvi sprat gde je strucna literatura i pored duhovnog uzdizanja da upises i strane jezike da radis paralelno na sticanju bontona i manira jer celokupno tvoje ponasanje, vokabular odaje utisak jedne NEISKLESANE SIROVINE a uz to sto si tanak sa materijom neko te je totalno zatrovao nekim nacionalizmom, fasizmoma tako POTKOVAN NECES MOCI NIKUDA NI DA KRENES A KAMOLI DA STIGNES. DETOKSIKACIJA MOZGA je prvo na sta mora da se baci akcenat pre nego sto dodje do uclanjenja u gradsku biblioteku. NAPET SI I PREPUN ELEKTRICITETA i moraces A CEKANJA NEMA na RAZMAGNETISAVANJE. Videces kada budes obavio ove tretmane da ces osetiti BLAZENSTVO a ja cu ti preporuciti neku literaturu za samopouzdanje i podizanje svesti na jedan visi nivo. Videces da nije tesko biti fin i bice i tebi saljivo kada se budes setio kakav si indijanac bio