Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
За то је команда у војсци: "Прекини! Испразни!"Drugari, nemojte više, pauzirajte i odložite oružje.
Kumu ne gazdaricuNecu vise da trtljam na tu temu vis da ce da me lincuju. Meni nedostaje onaj Nikola sto slikao gazdaricu
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Znaci nas koji pored poljoprivrede radimo jos nesto treba da izbace
Da li ti nedostaje Nikola ili gazdarica.Necu vise da trtljam na tu temu vis da ce da me lincuju. Meni nedostaje onaj Nikola sto slikao gazdaricu
Ti si mlađi pa bolje pamtiš-vređao me nisi sigurno a ni ja tebe.Možda su to bile samo čarke.Izbegli smo ratno stanje.Nisam nikad sa vama imao neku raspravu niti vas vredjao koliko se secam
Kada vec to pomenu i ja sam razmenio par poruka sa njim u vezi malina i tako ga zapamtio..Vrati mi moje krpice! Neću sa vama da se igram.
Ima li neko od bivših članova da vam nedostaje. Meni se nekoliko dana vrti u glavi Đađo. Ne znam zašto.
Razmjenili smo samo par poruka i to ne na pp, ali eto ostao u sjećanju.
Sto sad toOnda sam ja postao sada pravi poljoprivrednik pošto više ne radim u firmi. Sad mogu da pišem iz drugog ugla.
Izdao nas je i to namernoSto sad to