Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S tvoje pozicije administratora, može te se razumjeti, ostali argumenti, hmmm, za raspravu, koje neće biti.pa sam i ja ponešto napisao
Ау, баш та лада веста крос у фул опреми је око 14 000€. А у основној опреми има грејаче шофершајбне!!!
Па јесте занимљиво јер је Борис Џонсон био против марифетлука са короном.Zanimljivo je da se u britaniji koja je prva pocela sa vakcinacijom stanovnistva pojavio taj novi soj virusa......
Ма немам појма. Погледао сам сајт једног дилера "Ладе" у Зрењанину, а тамо их више нема, него почели да раде са "Пежоом". Потражио сам по Нету о чему се ради и истрчао ми текст чији сам линк оставио и то што сам прочитао у њему ме је баш изнервирало. Као, престају увоз и распродају залихе. На страну то што "Рено" не дозвољава продају у Европи модела "Икс Реј", који је настао на "Дачијиној" платформи (Руси добро платили за то; будале - не знам да ли успеју да продају 20 'иљада комада годишње), као и каравана "Ларгус" ("Логан" караван прве генерације), ал' шта кој' мој "Ладе" сад "не испуњавају еколошке норме", кад све испуњавају Евро-6 стандарде?
А имадох јесенас, када су ми легле паре од кукуруза на рачун, пар тренутака маштања, када сам помислио: "А како би било да купим "Гранту" лифтбек, осмовентилску.... доста ми је... Или, кад је бал - нек' је бал: да се истегнем за "Весту".... или "Весту Стејшн Вагон Крос", металик наранџасту, к'о из рекламе..."
Ал' кића!!!
Бојим се да ћу у тренутку очајања да пресавијем табак и почнем писмо са "Уважени Владимире Владимировичу..."
Како сам чуо, не може тако (да може, било би ми довољно да одем до дилера у Печују), али може да мој другар или његов ортак, који су Руси, региструју на своје име, а пола године касније, када по нашим законима може да се назове половним, одрадим папирологију као за сваки други увоз половног аута. Ал' то кад/ако будем имао новаца и потребу за новим аутом.Trkneš u Belorusiju i doteraš.
Па баш и није "јако лош ауто". Свакако до пре деценије или нешто више, до појаве "Калине" и пар година "истребљивања бубица", била је таква да или ти се допадне и будеш задовољан (ето ја и моја "бременита газела" се дружимо већ две деценије) или од првих километара ти једе живце и замрзиш је, али већ годинама уназад све "Ладе" су коректни буџетни аутомобили.Lada je dosad bila jako los auto... ....Mozda je sad bolja , al nebi iko hrabrosti stisnut petlju i kupit novu ladu , ipak nije to malo para ?