emigrant
Član
Imam predlog za sve poljoprivrednike,ako se slučajno zakašljete ili da ne daj bože imate temperaturu,odmah idite u mesni odbor SNS-a i objasnite im svima kako je dobra situacija u poljoprivredi,i da im predložite mere za ozdravljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Beograd je uvek bio opozicioni grad i osim Beograda . Sandzak ne voli budzatog iako bi on sve uradio da ga zavole a ne vole ga ni Madjari davno su ga provalili a stekao sam utisak da ga ni Rumuni ne mirisu fakticki jedini grad koji koliko toliko ima svest na nivou je Beograd a sve ovo ostalo je ZONA SUMRAKA na nivou 18 VEKAIspada da je cilj ovih protesta bio samo da se ne uvede policijski čas da bi beogračići mogli slobodno na kop i planine... sve ostalo je u redu, ništa više njima i ne treba... lepo su ''uglavljeni'' u svojim ladnim kancelarijama i svojim malim ali srećnim životima... nema pogleda u budućnost dalje od vikenda... žrtvovaće oni sve samo da imaju koridor do Divčibara ili Zlatibora... sve ostalo je ionako seljačija koja ih podseća na poreklo....
drugarski pozdrav
Tako ispada..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
DA TI DRUG POZELI UGODNO VECE 
Zasto svi koristite taj Turski naziv za Rasku?Beograd je uvek bio opozicioni grad i osim Beograda . Sandzak ne voli budzatog iako bi on sve uradio da ga zavole a ne vole ga ni Madjari davno su ga provalili a stekao sam utisak da ga ni Rumuni ne mirisu fakticki jedini grad koji koliko toliko ima svest na nivou je Beograd a sve ovo ostalo je ZONA SUMRAKA na nivou 18 VEKA
Pravo u centar epicentra.Ispada da je cilj ovih protesta bio samo da se ne uvede policijski čas da bi beogračići mogli slobodno na kop i planine... sve ostalo je u redu, ništa više njima i ne treba... lepo su ''uglavljeni'' u svojim ladnim kancelarijama i svojim malim ali srećnim životima... nema pogleda u budućnost dalje od vikenda... žrtvovaće oni sve samo da imaju koridor do Divčibara ili Zlatibora... sve ostalo je ionako seljačija koja ih podseća na poreklo....
drugarski pozdrav
Bez mnogo filozofiranja odgovori mi kada neko iz tvog kraja ode u Sjenicu ili Tutin sta se kaze GDE JE ON OTISAO......POSTO JA NEMAM OPSTE OBRAZOVANJE I KULTURU odgovori mi ti koji si emancipovan i jos nesto vi Zlatiborci imate u svom vokabularu ogroman broj Turskih reci koje intenzivno koristite i koje nikada nece izbledeti a za masu tih reci u Sumadiji nikada nisu culi a Vojvodinu da i ne pominjem a da kad rece Vojvodinu znas li sta kazu kolonisti koji su dosli posle rata po Banatskim selima IZ RASKE OBLASTI svi ko jedan kazu MI SMO SANDZAKLIJE@mornar
Nebih sa tobom da se natežem, jer ti društvo još uvek gledaš kroz naočare kupljene od titovih komunista, uz njihovo obavezno obrazovanje koje je išlo 'gratis', ali tvoje pitanje je previše nepristojno..
Ko je želeo, mogao se obrazovati i iz realnijih izvora, ali to, naravno, nije obavezno.
Od kako je Srpska Republika uspostavljena, ja je nikada nisam nazvao bosna, jer poštujem žrtve date za nju pa čak i ako su naterane u taj rat.
Sandžak kao termin ne koristim, tu oblast uglavnom zovem Pazar( bez Novi), u školi smo učili šta je Raška još od Nemanjića i šta znači za Srbiju.
Po meni je neka opšta kultura koristiti istorijske činjenice, a ne istorijske falsifikate.
Nisi mi odgovorio sta se kaze u tvom kraju kada neko ode u Sjenicu ili Tutin gde je otisao....Drugo zna se gde je Sandzak nemoj da mesas pojmove bez potrebe a do juce ste se sirili da ste IZ TITOVOG UZICA a sad vas valjda sramota po malo pa svaka istorija je lepa i za postovanje a moramo da priznamo i da je bilo prelepo vreme sa nezaboravnim uspomenama kada je bilo Titovo uziceA ti bi to mene da nazoveš dođošom u Srbiji?
Šteta što nema onog pgp-a da ti malo pomogne u inteziviranju brisanja srpskog identiteta na račun komunističke propagande.
Po tebi ispadosmo i mi zlatiborci i užičani sandžaklije i bošnjaci..
I ovim završavam 'polemiku' sa tobom..
Sovo a sad ce bata da ti pusti nesto da te vratim iz mrtvih i da te zelja mineOkolo, naokolo, pa na mala vrata, kako god okrenes na kraju-copavi. Ili si mislio na ovu verziju pjesme.