Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas pogresnu informaciju , vakcina stize iz Kine.....I Bugari su nam zabranili ulazak sto znaci da smo mi sada u fazi kao Italijani u aprilu sad cemo izgleda sami da se lecimo posto je sve puno i prepuno smestajni kapaciteti po bolnicama a leka nema a budzati najavljuje kolektivno spricanje nacije pa kao marljiv kaze DA MI PRVI STANEMO U RED za vakcinu koja stize iz Britanije ili Amerike pa mi prvi da se naguzimo tj DA NA NAMA ISPROBAJU iako jos nije ni na pomolu lek niti vakcina ali EVO PROBAJTE NA NAMA. Tako su pre 10 godina narucili nekoliko miliona vakcina kad je bio Meksicki grip neko je zgrno lovu a 80 posto nacije nije ni htelo vakcinaciju a onih 20 ili manje posto neznaju ni sta su primali .Milioni tih vakcina su baceni.Tako ce da bude i sada .PREDSEDNIK JE NARUCIO VAKCINU KOJA NE POSTOJI ili da bi se uslihtao zapadnim nalogodavcima kao lojalan pa da prvi stane u red
Da odlozis smece na deponiju moras da platis, ovako po kanalima je dzabe, a mozda ljudi misle organskog je porekla pa ce se razloziti vremenomКаже тип на почетку: "Ми причамо о житу, о млеку, о шљивама, о вишњама које су прошле... Људис су БАЦАЛИ СВЕ ТО ПО КАНАЛИМА, јер нису имали никаке користи од тога да продају по цени које нуди ова држава."
Па 'бем му мајку, зар по каналима!? Ништа депоније и слично?
Čujem kod nas pomor pčela, a sad vidim i ovaj snimak, na šta okrivljuju nas ratare zbog hemije kojom se tretira seme. Ovo bi možda i moglo da prodje, da se počelo dešavati odmah nakon donošenja pčela na ispašu, ali je ovo tek usledilo nakon sto je zadruga prskala kukuruze protiv kukuruzne zlatice, i plamenca. Ima li i u ostalim sredinama istih problema?
I onda majmun uvati ovu vaginicu za gušu i pita ga ,ko je majmun steram ti ga najdražoj
Novii trebao si ipak malo da biraš reči.