Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
'Ај помери се с' места... 'ај помери се одма'! :)
Normalno je da svako vreme nosi nesto dobro i nesto lose ALI SAMO TREBA BITI OBJEKTIVAN I REALNO SAGLEDATI SVAKU DEKADU I SVAKO ISTORIJSKO POGLAVLJE npr pola foruma proziva marsala koji je od jedne razvaljene drzave 45 godine izvukao maksimum i napravio vojnu i ekonomsku silu i razvio sve grane privrede i napravio najsavremenije fabrike,masine najskolovaniji kadar ceo svet nam se klanjao nije dozvoljavao da mu u drzavi haraju nevladine organizacije,sekte,strani placenici nije bilo droge ,podigao natalitet na gornju granicu i svi parametri u drzavi su bili savrseni i SADA DA MI NEKO OBJASNI DA JE TO LAZ I PREVARA DA JE TO USTVARI LOSE A DA JE VREME OD 2000 NA OVAMO NESTO LEPO I NAPREDNO A SVI PARAMETRI NA DNU. Pomenuo sam momenat kada mi je dosao drug koji je trebao da letuje u Bugarskoj da mu dam majice sa likom CEGEVARE I MARSALA TITA i vratio se covek sav usplahiren pobrao je sve simpatije na medjunarodnom nivou a mozete li da zamislite Makedonke,Beloruskinje,Ruskinje i Ukrainke kada su videle Tita a mozete li da zamislite da sam mu dao majicu sa likom Djelica,Vucica ili npr Marka Djurica tu bi pod garancijom navukao na sebe sve travestite i homoseksualce iz disco cluba a majicu od Cede narkomana ili Mladjana Dinkica ne bi smeo ni da mu dam jer bi ga neko presamitio na prvoj krivini.Pa sta da pricam za medjunarodnu scenu u Bugarskoj pa ovde ne bi normalan covek smeo da obuce Dinkicevu majicu ili od narkomana i da dodje ispred seoske prodavnice da popije zidarsko pivo a da ne snosi posledice
 
Моја опаска се односи на АВ, а не на Тита - више ме плашти то што је Вучић презент са утицајем на футур, а Тито је само перфекат, штавише плусквамперфекат.
 
Znam ZORGE htedoh da iskopiram dva posta ali nevesto. Iza svakog sposobnog coveka ostaju dela koja govore o njemu a ovo sto mi sada gledamo i slusamo NISU DELA NEGO NEDELA i zamolio bih sve clanove foruma kada prave poredjenja da ne porede SVETSKE IGRACE I VELICINE sa LOKALNIM JAJARAMA I PARAZITIMA ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU
 
Zorane sinoc je bila oluja u ks.Svetlelo je nebo ko ciganski ringispil.U sekundi su bile po nekoliko munje.

Gospodja snima kod jedne od najvisih zgradi u ks na kraj Dusanove ima lokal prodaje gume u prizemlju.Ptice su zaginule od munje ili vetra.

Te antene stoje vise od 10 godina.5g mreze u ks nema bice kad urade ovaj koridor.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
 
Koliko ljudi su lakoverni, pa to je strasno. A sto reče, nema veze sto je sinoc oluja. Svemu ce narod da poveruje na netu. Svako danas ima pristup snimanju i postavljanju sadrzaja. ,,Misljenje je kao **greška, svako ga ima. "
 
Taj "narod" koliko vidim najvise "veruje" pickoustom i tako redom sebi za idole bira sve same diktatore. Pre ovog diktatora dramosera osvedocenog konvertite bese sve sam go ratni huskac lopov i hostapler koje je taj isti narod takodje birao.Dakle nece biti da se tu radi samo o lakovernosti tu je kanda u pitanju teza klinicka slika, cim se tom narodu redovno desavaju takvi gafovi da ni sam ne zna gde ide i sta radi i da se tako lako prodaje .Od zadrtih ultra nacionalista koji su klali zardjalim kasikama i crtali granice nepostojece utopisticke drzave do Tokija. Ocas posla dodjose do tolerantnih kvazi evropejaca koji sve prodadose i golo **greška sami namestaju svakojakim belosvetskim sizovima i degenericima . Gle cuda presaltali su se cas posla iz jedne u drugu krajnost i sta nam to govori i ko je tu zatajio ko je taj sto ima falinku.
 
Poslednja izmena:
Neverovatno kako je moguce da nasednes Zorane tako, pa bar si ti odrastao covek!
Ne pali se na budalastine slicne ovoj ili harpu ili trovanja iz aviona iskljucivo nas jer vidis mi smo bitni faktor na zemaljskoj kugli.
Šta da nasednem.Postavio sam video i pitao da li je to teorija zavere.
Da sam napisao:da li je i to teorija zavere-to je onda duga priča.
Jasno je meni mnogo toga i vidim da u ovoj jebenoj Srbiji mnogo vode treba da poteče da se mi osvestimo.A kada se to bude desilo biće kasno.Političare ne zanima ništa što bi nama olakšalo živote.Mislite li da sve što se gradi je u našem interesu.Neko se tu debelo ugradi i to od našeg novca koji nam otimaju gde stignu.
 
Zorane sinoc je bila oluja u ks.Svetlelo je nebo ko ciganski ringispil.U sekundi su bile po nekoliko munje.

Gospodja snima kod jedne od najvisih zgradi u ks na kraj Dusanove ima lokal prodaje gume u prizemlju.Ptice su zaginule od munje ili vetra.

Te antene stoje vise od 10 godina.5g mreze u ks nema bice kad urade ovaj koridor.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Mislim da nije snimak posle sinoćnog nevremena kod vas.
 
Evo jedna tema za laganu diskusiju, verujem da će se naći poneko da kaže ponešto.


Novčana masa M1, kao osnovni monetarni agregat, koji uključuje kratkoročna dinarska sredstva – gotov novac u opticaju i depozite po viđenju privrede i stanovništva, povećana je u Srbiji u prvih pet meseci 2020. godine za 17,8 %, odnosno za 160,5 milijardi, što je posledica odgovora države na krizu izazavnu pandemijom korona virusa, rekli su danas agenciji Beta u Narodnoj banci Srbije (NBS).

Eto lakog načina da se dođe do para, sve što treba je samo odštampati ga. :haha: :haha:
 
I onda odeš u menjačnicu da kupiš neki evrić za štek, kad ono nema, jer po tom kursu neko povlači evriće, jer ono nema inflacije, al nema ni ono što ti treba.
 
Procita na jednom forumu.Juce nije bilo 11 zrtava virusa nego 51.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh