emigrant
Član
Ma odmah ih dao klincima,kako došlo tako i otišlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Онда... када ми се приближи онај што је за воланом, да се изненада разлетим у мајчину к'о "трилекс" фелна, па право њему у челенку?Od skripanja nema vajde.
To je tesko izvesti, a ako ne uspijes bace te u smeceОнда... када ми се приближи онај што је за воланом, да се изненада разлетим у мајчину к'о "трилекс" фелна, па право њему у челенку?
Drustvo bez kompasa.....Вечерас сазнајемо да ли ће жаришта корона вируса бити блокирана и под карантином. Или опет свима полицијски час. Да се мање београд буни. Типујем на полицијски час.
И још једна занимљива ствар, сад испада да је кризни штаб донео одлуку о укидању ванредног стања. На основу броја заражених и критичних случајева. И неког плана кретања броја оболелих. По томе сад би требало да их је 0 (нула). Али није тако. Прст на чело па онда испада да кад је укинуто ванредно стање и било око 20-так случајева дневно у ствари било више.
Топло време није успорило ни уништило вирус.
И на крају неколико пута поновљено да политика није вршила притисак на кризни штаб. Сами су донели одлуку. Тако да је лоптица пребачена на неколико људи.
Умало да заборавим вечерас председникпремијер објављује мере.
А не кризни штаб.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Gnezdo. preneseno značenje za seme.Za polog ? Jel znate šta je polog ?(ne u žitu)
To je bilo u vezi onih 100e da se tice . Moja baba kad je kupila jaja kokosja sa gnijezda uvjek ostavi jedno ,da kokoska ponovo dodje tu. To je polog.Gnezdo. preneseno značenje za seme.
Ne pratim Putinove konferencije, ali mi se čini da nije za istu grupu sa AV, Trampom, Lukašenkom...