'Бем ти, мал' фалило да се човеку загуши хедер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Normalno je da svako vreme nosi nesto dobro i nesto lose ALI SAMO TREBA BITI OBJEKTIVAN I REALNO SAGLEDATI SVAKU DEKADU I SVAKO ISTORIJSKO POGLAVLJE npr pola foruma proziva marsala koji je od jedne razvaljene drzave 45 godine izvukao maksimum i napravio vojnu i ekonomsku silu i razvio sve grane privrede i napravio najsavremenije fabrike,masine najskolovaniji kadar ceo svet nam se klanjao nije dozvoljavao da mu u drzavi haraju nevladine organizacije,sekte,strani placenici nije bilo droge ,podigao natalitet na gornju granicu i svi parametri u drzavi su bili savrseni i SADA DA MI NEKO OBJASNI DA JE TO LAZ I PREVARA DA JE TO USTVARI LOSE A DA JE VREME OD 2000 NA OVAMO NESTO LEPO I NAPREDNO A SVI PARAMETRI NA DNU. Pomenuo sam momenat kada mi je dosao drug koji je trebao da letuje u Bugarskoj da mu dam majice sa likom CEGEVARE I MARSALA TITA i vratio se covek sav usplahiren pobrao je sve simpatije na medjunarodnom nivou a mozete li da zamislite Makedonke,Beloruskinje,Ruskinje i Ukrainke kada su videle Tita a mozete li da zamislite da sam mu dao majicu sa likom Djelica,Vucica ili npr Marka Djurica tu bi pod garancijom navukao na sebe sve travestite i homoseksualce iz disco cluba a majicu od Cede narkomana ili Mladjana Dinkica ne bi smeo ni da mu dam jer bi ga neko presamitio na prvoj krivini.Pa sta da pricam za medjunarodnu scenu u Bugarskoj pa ovde ne bi normalan covek smeo da obuce Dinkicevu majicu ili od narkomana i da dodje ispred seoske prodavnice da popije zidarsko pivo a da ne snosi posledice'Ај помери се с' места... 'ај помери се одма'!
Klasican primjer.Da li je ovo teorija zavere
Šta da nasednem.Postavio sam video i pitao da li je to teorija zavere.Neverovatno kako je moguce da nasednes Zorane tako, pa bar si ti odrastao covek!
Ne pali se na budalastine slicne ovoj ili harpu ili trovanja iz aviona iskljucivo nas jer vidis mi smo bitni faktor na zemaljskoj kugli.
Mislim da nije snimak posle sinoćnog nevremena kod vas.Zorane sinoc je bila oluja u ks.Svetlelo je nebo ko ciganski ringispil.U sekundi su bile po nekoliko munje.
Gospodja snima kod jedne od najvisih zgradi u ks na kraj Dusanove ima lokal prodaje gume u prizemlju.Ptice su zaginule od munje ili vetra.
Te antene stoje vise od 10 godina.5g mreze u ks nema bice kad urade ovaj koridor.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Novčana masa M1, kao osnovni monetarni agregat, koji uključuje kratkoročna dinarska sredstva – gotov novac u opticaju i depozite po viđenju privrede i stanovništva, povećana je u Srbiji u prvih pet meseci 2020. godine za 17,8 %, odnosno za 160,5 milijardi, što je posledica odgovora države na krizu izazavnu pandemijom korona virusa, rekli su danas agenciji Beta u Narodnoj banci Srbije (NBS).