Hahah, postaješ stend-up koroničar hahahaAj malo da promenimo temu razgovora...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah, postaješ stend-up koroničar hahahaAj malo da promenimo temu razgovora...![]()
Pa, mislim stvarno, to sa 100 evrovi, pa kakva je to sprdnja pa to je strašno, ne troše mi se slova na tastaturi... Zato htedoh da promenimo, možda se neko i nasmeje i malo na tren zaboravi ovu našu realnost...Ma da, bar temu da promenimo kad ne mozemo nista drugo, kao u vicu, "menjam ficu sa kukom za peglicu sa kukom" sifra olasa: kuku tebi, kuku meni.
Ovo sam primetio.Hunter, tačna ti je računica u gram. Mada ja znam neke koji kradom vole AV a u društvu ga psuju jer je to trend. Popričaj malo šire sa narodom, videćeš kako citiraju Pinkove i Informer vesti.
Znači u četvrtak će u prodavnicama biti k'o u gradskom autobusu, to je manje epidemiološki opasno nego boravak u prirodi...Vlada Srbije usvojila je odluku da će zabrana kretanja naredne nedelje trajati od četvrtka, 30. aprila u 18 časova do ponedeljka, 4. maja u 5 časova ujutru
Niko ti nije zabranio rostiljanje.Duboko sam razočaran odlukom sa se izvede suzbijanje roštiljanja za prvi maj.![]()
![]()
![]()