Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te veličine na tim prslucima veze sa vezom nemaju.2xl ni blizu da ga zakopčam,pantalone su bile dobre.

Sad je pravi trenutak da obnovite radna odela. I to neka brand name do 11800 jer izgovor skupo i nemam pare sada neće proći :D

Edit:
Kako lepo špijunira Tapatalk. Koliko sam pomenuo “odela” toliko izađe reklama sa ključnom rečju “odela”.

Evo svima po 100e a od sledece bedelje girivo skuplje 10 din po litru jbg nova akciza

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ladno su juce izjavili da je ministar finansija cuo da ima gradjana koji nece pomoc pa je zato potrebno traziti,a jel cuo da ima gradjana koji nisu zadovoljni njegovim nazovi rezultatima?
Druže,ovo je poenta cele priče jer tako nam na kulturan način uzimaju pare.Tako se radi i kroz konkurse i svega ostalog,kada treba od države nešto da dobiješ.
Jedan deo neće uzeti iz inata,drugi zbog neobaveštenosti.Nemaju svi računare i telefone.Nakupi se tu dosta parica.Zar nije ,možda i grešim-da se jave ti što neće,ali ne.I taj poziv neka je 20din pa puta koliko miliona,stigne i tu dobra parica.Verujte da je ovaj scenario sigurno isplaniran.Neka nam je Bog u pomoći.

Druže,ovo je poenta cele priče jer tako nam na kulturan način uzimaju pare.Tako se radi i kroz konkurse i svega ostalog,kada treba od države nešto da dobiješ.
Jedan deo neće uzeti iz inata,drugi zbog neobaveštenosti.Nemaju svi računare i telefone.Nakupi se tu dosta parica.Zar nije ,možda i grešim-da se jave ti što neće,ali ne.I taj poziv neka je 20din pa puta koliko miliona,stigne i tu dobra parica.Verujte da je ovaj scenario sigurno isplaniran.Neka nam je Bog u pomoći.
Slažem se u svemu osim u onome "na kulturan način", to nije odraz kulture nego čist bezobrazluk koji vredja inteligenciju, tačno tako samo nam Bog i može pomoći ali to moramo da zaslužimo

Slažem se u svemu osim u onome "na kulturan način", to nije odraz kulture nego čist bezobrazluk koji vredja inteligenciju, tačno tako samo nam Bog i može pomoći ali to moramo da zaslužimo
Pa ne smem da taj način nazovem,pravim imenom a i ima ih više.Bolje mi deluje sa malo ironije-zato sam tako i definisao.A i ti si lepo stavio pod znacima navoda i to sve govori.

Ipak je bolje uzeti tih 100E. Bar ces znati gde su pare zavrsile. Neka ih svaki pojedinac podigne i ako misli da mu ne trebaju nek ih pokloni tamo gde misli da nece biti zloupotrebljene. Zar ne mislite da ce na kraju zvanicni bilans glasiti da je 99% gradjana iskoristilo svoje pravo i podiglo pare?

Vidim da se piše o cenama goriva, ali evo kopletne istine u članku iznad.
Znaci kad cena sirove nafte skace, cena na pumpama ide gore, a kad cena sirove drasticno pada, cena na pumpama se brani akcizama. Jeb.m ti ekonomiju, ako se to tako zove.

Ipak je bolje uzeti tih 100E. Bar ces znati gde su pare zavrsile. Neka ih svaki pojedinac podigne i ako misli da mu ne trebaju nek ih pokloni tamo gde misli da nece biti zloupotrebljene. Zar ne mislite da ce na kraju zvanicni bilans glasiti da je 99% gradjana iskoristilo svoje pravo i podiglo pare?
Ne 99% nego i preko !00%-dobiće i kućni ljubimci. :ppozdrav: Mi samo treba dobro da se razmislimo na glasanju.

Kad vec spominjete tih 100 evra i glasanje ja sam doso do dve mogucnosti. Ako bude bilo da se prijavimo, a pare posle glasanja onda znam sta da ocekujem. Tako da verovatno necu ni da se prijavljujem pa da me neko cima za glasanje. Mada mozda odlucim i da se prijavim pa da izadjem na glasanje, a ako traze da im slikam slikacu im suprajs.

Ne tako davno, njuznet vest je stvarno bila vest. Kada su cene krenule da padaju u evropi, kod nas se hvalili kako u vreme krize nikad nismo imali stabilniju cenu goriva. Sve manje ima posla za njuznet.
i ovo za 100m je sasvim realno da se desi.

100€ svakako treba uzeti, neće niko da te uslovljava glasom. To je novac za pomirenje. Pravo da se prijave imaju i naši ljudi koji žive i rade u inostranstvu, “samo treba da pozovu i kažu da im treba”.
Ne znam kako će ta centrala da izdrži možda 5miliona poziva u 15-tak dana, ko će to da zabeleži?

Ne znam Dejo, zajebani su ovo likovi. Za glas su na sve spremni, a realno koliko cujem niko normalan nece da ih glasa. Jedino penzioneri i ovi zaposljeni preko stranke, ali na dobra radna mesta.

Nije bitno za koga se glasa, vec ko broji glasove..... bar kod ovih!
A i sve da nisam u pravu pogledaj ovu matematiku: 1.700.000 penzionera glasace bar 1.200.000-1.300.000, javni sektor 700.000 glasace bar 500.000= oko 2.200.000 od 5.000.000 = ostaje oko 3.000.000 od kojih pola ili vise nece izaci na izbore a ovi koji izadju podelice se na nekoliko stranaka+ovi ipak broje = najskuplje gorivo u evropi, najefitinije mleko u otkupu... uvoznicko izvoznicki lobi....malina, jabuka, nadilekari sa pinka... i mogao bih do prekosutra da nabrajam.
Sto se tice tih normalnih koje pominjes, pa ja od 2012 nisam seo sa covekom ili drustvom, komsijama, kolegama, u selu itd, da je neko za njih, ipak vladaju i j..bu kako oni hoce i rade kako rece Mali po njihovoj logici... I sva je prilika da ce jos dugo.
Korona je mala maca....

Poslednja izmena:
Ma da, bar temu da promenimo kad ne mozemo nista drugo, kao u vicu, "menjam ficu sa kukom za peglicu sa kukom" sifra olasa: kuku tebi, kuku meni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh