Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj malo da promenimo temu razgovora... :)
Hahah, postaješ stend-up koroničar hahaha :haha: :haha: :haha: A za kuće ko kod Čvarkova kad kaže: Mogu ti reći Boškić da Fraušilovička uopšte ne izgleda loše, kad je pogledaš sa 800 metara na biciklu ne bi joj dao više od 80 godina:haha::haha::haha::haha:

Ma da, bar temu da promenimo kad ne mozemo nista drugo, kao u vicu, "menjam ficu sa kukom za peglicu sa kukom" sifra olasa: kuku tebi, kuku meni.
Pa, mislim stvarno, to sa 100 evrovi, pa kakva je to sprdnja pa to je strašno, ne troše mi se slova na tastaturi... Zato htedoh da promenimo, možda se neko i nasmeje i malo na tren zaboravi ovu našu realnost...

100€ su za pomirenje sa prnzionerima jer sede drugi mesec u karantinu. Izašli bi oni pre u šetnju da to nije prvi Đilas predložio. Za gastarbajtere koji su ljuti jer ih je prozvao kao koronaše koje nije trebalo primiti nazad. Za socijalu i tuđu negu kojima od 2009-te ni dinar nije podignuto primanje a imali su umanjenje, poslednje januara ove godine. Za one koji ga ne vole da ima čime da ih kinji.

Hunter, tačna ti je računica u gram. Mada ja znam neke koji kradom vole AV a u društvu ga psuju jer je to trend. Popričaj malo šire sa narodom, videćeš kako citiraju Pinkove i Informer vesti.

Што се тиче тога, ја сам убеђен да на изборима није украден ни један глас са гласачког листића....ови што хоће да гласају за "њега", ти су сви изашли и гласали, они што неће за "њега" нису ни излазили или изашли у малом броју.....сад тек видим колико људи је буквално за "њега".
Моја је грешка што се дружим у малом кругу људи и ту нико "његову" политику не одобрава, да будем благ са речима......па ми се чини да нико није за "њега", а у остатку друштва је сасвим контра.
Какав народ, такав и преЦедник.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Ima tu svega samo poštenja ne.Danas preCednik gostuje u S.Mitrovici.Malo, malo pa prođe neki auto u tom pravcu.Policijski čas i vanredno stanje nisu za sve.

Kampanja u policijskom času. Strašno.
Jutros pažljivo pratim vesti na Pinku nebi li ulovio vest iz Italije o doletu aviona iz SRB. No nema ništa za reemitovanje iz Italije. Samo se kod nas pravi cirkus kampanja na aerodromu.

Evo ja sam prvi penzioner koji neće glasati za ovu vlast jer mrzim glumu u politici.Ne zaboravite da sada ima dosta penzionera iz 50 i neke i tu veliki deo neće isto glasati.Samo da vas ne iznenadi da će više mladi glasati-mnogi pod moranjem zbog posla.Neki,da bi dobili posao,itd.Mnogo ste se zakačili za penzionere ali ta vremena su prošla.

Treba pomoći drugima ako se može. Evo ja pokušavam već dva meseca doći bar do par komada kofil maski koje mi poljoprivrednici koristimo ali bezuspešno. Valda će se neko setiti da i mi postojimo.

Vlada Srbije usvojila je odluku da će zabrana kretanja naredne nedelje trajati od četvrtka, 30. aprila u 18 časova do ponedeljka, 4. maja u 5 časova ujutru

Biće roštiljanja...

foosball-fas-fun-black-400.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh