Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skroz bespotreban policijski cas.
Kod nije bio u nekom mega marketu petkom ne moze da zamisli koje su tamo guzve i koliko su puta vece sanse za infekciju tad, nego da su vikendom ljudi pusteni bar u setnju.

Ne samo u marketima, svakodnevna gužva je i na ulici, na pijaci, u bankama i apotekama. Ne znam šta spašavaju 2 dana mirovanja ako me 5dana gaze na nogu zbog gužve. Koliko vidim sve firme rade pa ne znam kog rizika su spašeni radnici koji rade u prepunim pogonima a kad dođu kući ne smeju napolje.
Ja jesam pristalica kolektivnog karantina, ali mi je situacija postala, što bi tabloidi rekli bizarna.

Nešto mi je sumnjiva ta teorija,ispada da žuti nisu imali para.Nego se javilo nezadovoljstvo kod naroda i žuti su bili kaput.Naravno da su sami krivi za to.Druga je stvar što su ovi bili spremni ko zapeta puška da ih zamene.Al svega ovoga ne bi bilo da je Pera na vreme otišao u policiju.Mogla se i morala se uraditi lustracija odmah posle 5-og oktobra i svi Šešelji,Vučići,Nikolići,Dačići i ostala ekipa bi bila izmarširana iz politike ko brzi voz.Ovako će da nas ..bu još ko zna koliko.Takođe je trebalo raspustiti sve službe i dovesti nove ljude.Pa kod nas ni posle toliko godina još nisu otvoreni dosijei i dozvoljeno sve na uvid.

Izvini, jel mu tepaš :Mile Kontraš?
Nažalost, najveća utopija kod čoveka je da misli da se nešto menja na izborima ili sirotinjskom revolucijom.
Promene, kao i ostalo donose samo pare. Znači, neko mora pljunuti pare dok se ne formira kritična masa protestanata. Kasnije prost narod i sam prilazi, pa se stvori uverenje da je nešto sam promenio..
Druze počeo sam o kolektivnom psihičkom zdravlju!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Nešto mi je sumnjiva ta teorija,ispada da žuti nisu imali para.Nego se javilo nezadovoljstvo kod naroda i žuti su bili kaput.Naravno da su sami krivi za to.Druga je stvar što su ovi bili spremni ko zapeta puška da ih zamene.Al svega ovoga ne bi bilo da je Pera na vreme otišao u policiju.Mogla se i morala se uraditi lustracija odmah posle 5-og oktobra i svi Šešelji,Vučići,Nikolići,Dačići i ostala ekipa bi bila izmarširana iz politike ko brzi voz.Ovako će da nas ..bu još ko zna koliko.Takođe je trebalo raspustiti sve službe i dovesti nove ljude.Pa kod nas ni posle toliko godina još nisu otvoreni dosijei i dozvoljeno sve na uvid.
Koliko god da je to neverovatno, ne ide bez para. To nezadovoljstvo naroda nema ama baš nikakvu težinu za promenu vlasti na izborima.
Ti, ja i ostali sigurno ne menjamo vlast, postoji vrlo jasan sistem zamene vladajućih garnitura u današnjim 'parlamentarnim demokratijama'..

@lovac luka
Oprosti kolega nisam znao da si usao u tako duboku analizu psiholoških fenomena. :ROFLMAO:

Mogao bih se složiti da mora biti i para ali nisu pare presudne.Kako se ne promeni sistem u Severnoj Koreji,Kini,Rusiji već tolike godine a poznato je koliko bi zapad to želeo.I koliko daje para za to.

Mislim da je ovde što se tiče izbora bila PRO NACIONALISTIČKA ideja ostrašćenog glasačkog tela!!!!
Iskreno retko koga znam mladjeg od 50g da ide na izbore!!!
Sve te nacionalističke ideje mi se gade!!!!
Mitosti posmatram opšte psihičko stanje nacije!!

Retki su inteligentni ljudi koji podrzavaju ove!!
Obično ih podrzavaju ljudi slabo obrazovani i nižeg stepena inteligencije, i to snažnim nacionalističkim parolama!!
Tipa A-Srbine!!!!
Svaki dan im daje dozu ludila preko medija, on može sve on je supermen!!!!
Iskreno mislim da on dtrašno dobro manipuliše narodnim masama, njegovi birači to su ljudi koji ne vide nego slušaju!!
Mislim da je njegovo korenje duboko i da će teško odleteti, nažalost tako mislim!!
Meni nije bitno ko će biti na vlasti bitni su rezultati, koje ovi lažiraju!!!

Poslednja izmena:
Glupo je porediti vladare tih svetskih sila i ove nase respiratore i slicne trice i kucine. Ove nase malo plate, malo ucene i resena stvar. Setimo se samo da je ambasador Kirbi jos pre nego sto su se znali rezultati izbora cestitao pobedu SNS-u i to dosta govori kako su oni dosli na vlast.
Sto se sistema, odnosno vlasti u Kini tice uopste nemam utisak da nekome sa zapada smeta. Najjeftinija radna snaga+ogromno trziste=zapadni san. Sto bi neko to menjao?
Kod nas je muka jer nas sad zvanicno i zutaci zajahali.

Mogao bih se složiti da mora biti i para ali nisu pare presudne.Kako se ne promeni sistem u Severnoj Koreji,Kini,Rusiji već tolike godine a poznato je koliko bi zapad to želeo.I koliko daje para za to.
Kina i Rusija trenutno vode izuzetan neoružani rat sa Zapadom, i koliko vidimo u blagoj prednosti su za sada.
Zapad je tenutno u problemu, jer ih ovi biju njihovim oružjem, tj. korumpiraju im(naravno novcem) koga stižu.
Mala Srbija je apsolutno nebitna u svim konstalacijama, i zato i dobija sporedne referente da joj kao diktiraju poteze odnosno podmićuju patriote..

@lovac luka
Potpuno se slažem da ovaj izuzetno vešto manipuliše tom svetinom koja glavom ne misli.
Sećam se kao juče kada je devedesetih Vuk Drašković organizovao proteste u Beogradu sa parolom 'pođimo na Skupštinu'.
I šta se posle desilo? Kada su on i Dana zaseli, namlatili su para(i još uvek mlate) koliko nisu mogli zamisliti da mogu dobiti. Itd, itd..

Poslednja izmena:
Sad kad gledam na you tube izjave SLOBE on je bio NOSTRADAMUS
NE kažem da da je bilo bolje u njegovo vreme ali je makar sve bilo DRZAVNO DRUŠTVENI ili kakvo već!!!!
Naš problem je što se GOLOGUZIJA dohvati vlasti i drzavnih jasala pa dok se namiri i napuni džepove sve proda
Mislim da nas može spasiti jedino REVOLUCIJA !!!!
Jedini političar koji je dao izjavu da moralno i materijalno odgovara za svoje postupke je NOGO SRDJAN!!!!

I šta misliš od čega on živi?
Tvoj vršnjak, nikada nije digao težu alatku od kašike, a živi u full komforu.
Ja bih uvek radije kandidovao tebe ili nekog poštenog seljaka sa integritetom za predstavnika vlasti nego bilo kog od tih sa glatkim šakama.

Ma postoje pošteni ljudi, čak bih rekao da ih je većina, ali je glavni problem koncept današnje 'parlamentarne demokratije'.
Normalan čovek nema nikakvu šansu prići tom zverinjaku. Osim da se okalja, a to već nije normalan čovek, jelte..

Juče ujutro sam ponovo poslao zahtev jer mi je istekla dozvola i jutros stigao e mail da je zahtev odobren a nakon par sati 2 e maila sa gornjim sadržajem.

Naravno da ima, evo link.

Jандрићу кажеш револуција је спас али зар није деда већ учествоа у једној и види какви су резултати стварање нормалног друштва једноставно тражи време размисли колико те људи преварило ове године а колико пре пет година једноставно кућа се прави од темеља а не од крова

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh