Posle Nemanjića sve jedni te isti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skroz bespotreban policijski cas.
Kod nije bio u nekom mega marketu petkom ne moze da zamisli koje su tamo guzve i koliko su puta vece sanse za infekciju tad, nego da su vikendom ljudi pusteni bar u setnju.
Druze počeo sam o kolektivnom psihičkom zdravlju!!!!Izvini, jel mu tepaš :Mile Kontraš?
Nažalost, najveća utopija kod čoveka je da misli da se nešto menja na izborima ili sirotinjskom revolucijom.
Promene, kao i ostalo donose samo pare. Znači, neko mora pljunuti pare dok se ne formira kritična masa protestanata. Kasnije prost narod i sam prilazi, pa se stvori uverenje da je nešto sam promenio..
Koliko god da je to neverovatno, ne ide bez para. To nezadovoljstvo naroda nema ama baš nikakvu težinu za promenu vlasti na izborima.Nešto mi je sumnjiva ta teorija,ispada da žuti nisu imali para.Nego se javilo nezadovoljstvo kod naroda i žuti su bili kaput.Naravno da su sami krivi za to.Druga je stvar što su ovi bili spremni ko zapeta puška da ih zamene.Al svega ovoga ne bi bilo da je Pera na vreme otišao u policiju.Mogla se i morala se uraditi lustracija odmah posle 5-og oktobra i svi Šešelji,Vučići,Nikolići,Dačići i ostala ekipa bi bila izmarširana iz politike ko brzi voz.Ovako će da nas ..bu još ko zna koliko.Takođe je trebalo raspustiti sve službe i dovesti nove ljude.Pa kod nas ni posle toliko godina još nisu otvoreni dosijei i dozvoljeno sve na uvid.
Kina i Rusija trenutno vode izuzetan neoružani rat sa Zapadom, i koliko vidimo u blagoj prednosti su za sada.Mogao bih se složiti da mora biti i para ali nisu pare presudne.Kako se ne promeni sistem u Severnoj Koreji,Kini,Rusiji već tolike godine a poznato je koliko bi zapad to želeo.I koliko daje para za to.