Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja im je korist da lazu? Ne samo njina nego i svih ostalih drzava ukljucujuci i nasu?

Ja ne mogu ovo da čitam do kraja. Ja sam slušao već ovo od moje dementne i šizofrene tetke. Kada je uvati, ona takve priče zbori.

Izgleda da ćemo dobiti drugog ministra jer nam je sadašnji prešao u virusologe,epidemiologe (struka-ne znam što mi ta reč ide na nerve ).

Та реч струка, је код нас изгубила значење.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Има струке, не кажем да нема, али је нема тамо где треба да буде струка.....ето ти па погледај код нас у селу, ко је шта и на каквим местима....30% је струка а 70% је да везе са везом нема, битно да има завршену неку школу.....а и ако је нема, среди се нека тркачка, сад је најпопуларнија за менаџмент.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Neko pitao kakva je korist od montiranja broja umrlih?
Nikakva i velika. Npr, u razvijenim demokratskim zemljama kao što je Slovenija, Francuska, Italija korist se ima samo od istine. Na drugo se i ne pomišlja. Za SLO je čak i AV potvrdio, a vidim da je aludirao da ostale ex YU države montiraju brojeve da bi tako prikazali jače zdravstvo od komšijskog. Pa tako mi na primer imamo konstantnu smrtnost 1,9% dok recimo Italija ima oko 15%, Kina 5%, Francuzi 14, Slovenia 7% i svakodnevno nas truju da imamo najjače zdravstvo u evropi a možda i na svetu. A izbori se približavaju. Eto koja je korist.

Protestvuju protiv vlasti, a pukli su jer su u 4 zida zatvoreni mesec ipo dana, i staro i mladno, to nije normalno za psihu.

Skroz bespotreban policijski cas.
Kod nije bio u nekom mega marketu petkom ne moze da zamisli koje su tamo guzve i koliko su puta vece sanse za infekciju tad, nego da su vikendom ljudi pusteni bar u setnju.

Kad smo kod psihičkog zdravlja nacije:
Odem danas kod strike ( večiti momak LEO MARTIN)on penzos živi sam 67g na astalu pepeljara kajsijevača laptop i sveska
Reko strika šta ima Kaže evo pravim spiskove, ajde strika kakve?
Koga ubit
Koga obesiti
Koga dozivotno zatvorit
Koga staviti na poziciju kad MI uzmemo vlast
Reko aj naspi mi tu jednu što uzima razum
pa počni referat
Strika 1969 izbačen iz vojne škole,
Kasnije pravio sranja kao VATROGASAC u RTV-u
1990 hapšen pljuvao Slobu
Kasnije opljuvao sve na ovamo ali dosledan REVOLUCIONARNIH IDEJA!!!!!!
Pokojni TETAK je to vaspitavao!!!!!
Tetak istaknuti borac u NOB lovac na CRNE UNIFORME više puta ranjavan, od 1945 zadruzni magacioner ( čovek iz senke)
Tako da ima PRAVIH PENZOSA!!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Izvini, jel mu tepaš :Mile Kontraš?
Nažalost, najveća utopija kod čoveka je da misli da se nešto menja na izborima ili sirotinjskom revolucijom.
Promene, kao i ostalo donose samo pare. Znači, neko mora pljunuti pare dok se ne formira kritična masa protestanata. Kasnije prost narod i sam prilazi, pa se stvori uverenje da je nešto sam promenio..

Parama, naravno.
Pa ako se sećaš vrlo ranih početaka SNS-a, onda znaš da su nama dobropoznati osnivači, uzeli neki grdni keš Parizu, i navodno obećali sve što su im tražili i mnogo više.
Misliš da je narod prepoznao u Tomi poštenog vladara?
Btw, i žuti su identično došli na vlast, ali im prošao rok trajanja, malo se usmrdeli, i smena je bila neminovna, a naslednik bio spreman k'o zapeta puška M48.
Valda se sećaš kako su žuti došli na vlast,: isto je neko pljun'o 'malo para'..
Mene najviše zabrinjava što smo mi tako slaba nacija da nemožemo da se komunista oslobodimo ni na koji način već 75 godina, jer ovo su kod naš još uvek deca, unuci, praunuci onih posleratnih komunista, i zato metode nimalo ne čude..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh