Apsolutno tacno ! Posle se sa 40+ godina kuka na sva zvona kako su i one mogle da budu majke,ali eto nije im se dalo jer im drzava nije platila jos jedan postupak vantelesne,a nisu mogle same jer je mnogo skupo. Pa radi to dok je dzabe curo. Naravno cast izuzecima,ima zena koje pokusavaju godinama jos od mladjih dana,ali jednostavno ne ide. Takvim zenama se treba placati i omogucavati dokle god postoji iole nade. Ovim kojima je karijera,provod i ostala sranja na prvom mestu jok. Surovo,ali istinito jbg. Priroda je to u vecini slucajeva uredila sama ne samo kod nas nego kod svih vrsta. Moja prababa po majci je bila 34' god. Moj deda po ocu je isto god. Razlika jedna generacija. Njoj je malo falilo da doceka cukununuku. On je docekao praunuku,ali cukun nece sigurno . Ne moze ni da pomisli na to. Deda od mog druga je to docekao,i njegovi stariji kazu da starac nikad nije bio srecan kao tada. Cak ni kada je dobijao decu,unuke,praunuke. Za neke stvari vredi ziveti.Ако се ожениш, кајаћеш се....ако се не ожениш, кајаћеш се.....за ове савремене.
Са овим данашњим размишљањем и момака и девојака, бела куга ће нас сатрти за 1 век (фигуративно).
Ја се сећам као мали, дедаци седели на клупи испред куће, картали се, зајебавали пролазнике као и ови њих....и сви су били приближно око 45-50 година кад су почињали са тим "дедаштвом", и тако су провели један део своје "старости", као дедаци по 30-40 а неки и по 50 и више година.
А данас тек са тим годинама (45-50) деда-момци почињу да се брину, дал је време за породицу......а овим баба-девојкама до 35 година, јелте преко тога су већ бабе, што се изводе по сплавовима и приватним журкама, кад се упали сијалица "могла бих и да родим".....ееее онда је касно, откуцао биолошки сат и код једних и код других, ови "деда-момци" избацују свету водицу у суву пустињу "баба-девојака".....после им ђаво крив, плачу на све очи да не могу да имају децу. Да се не нађе неко прозван ко има такав проблем од млађих дана.
Сврха живота, свих живих бића, је продужење врсте а не живљење личних хирова.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Poslednja izmena: