markokurjega
Član
Jel uspeva neko da dobije ove neradnike iz uprave za agrarna plaćanja,kad kod zovem zauzeto a kad dobijem vezu niko se nejavlja i tako već 3 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si kupovao neku masinu pa cekas povracaj,cuo sam da su stigli do 1 jula ko je predao zahtevJel uspeva neko da dobije ove neradnike iz uprave za agrarna plaćanja,kad kod zovem zauzeto a kad dobijem vezu niko se nejavlja i tako već 3 dana.
Ako si kupovao neku masinu pa cekas povracaj,cuo sam da su stigli do 1 jula ko je predao zahtev
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Marko ja sam im pisao ovih dana par puta na meil ako pisem veceras do 9 ujutru odgovore, ako pisem ujutru oko 8 do 13h odgovore.
Znači makina 65 hijl. max povraćaj 20000 ,25 ha treba predati gebiju.
Sacekaj jos malo da potpuno prekine vegetaciju, tamo krajem meseca. Naravno probaj ih izvaditi sa sto vise zemlje, lakse se prime.Мало сам читао теме али не могу да нађем одговарајућу па да питам овде: имам 7-8 младица самониклог јавора и хтео бих да их пресадим већ су почеле да сметају. Да ли је сад одговарајуће време и која је процедура?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока