geci
Član
Sve to planski radjeno preko sestrinskih firmi,tako i kod nas firma imala zatvoren krug pa propala
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi, kod mene 4-5 domacinstava radi kao sto su pre 30 domacinstava radili...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Kad Mađarska počne da gori Srbi se obično kupaju u zaleđenim rekama. Ili to nema veze jedno s drugim? Ili sam preterao?Gori Madjarska
Pa lepse bilo da se motaju kablovi, prvo do Rekovca, a kad prodjes Levac zaboravis na sve Tamo oko 60ih svinje pocele da smrde.Kod mene je još veći napredak. Sada 7-8 domaćinstva rade ono što su radila 250. Divno zvuči kada se kaže, a u stvari sada 7-8 domaćinstva žive od imovine od koje je živelo 250dimaćinstva i hranilo preko 1000glava. Živele su i tri prodavnice, kafana i zemljoradnicka zadruga.
No sada nas ima oko 550, mislim. Neki su prodali imovinu, neki rentaju po max 100€/ha. Živi se, preživljava od penzije. Zaposlenih ima malo jer je prosek starosti 45god pa nema ko ni da radi. Prodavnica ostala jedna veličine trafike a kafana i ZZ se urušile.
Bilo je podmlađivanja nacije. Najveći podmladak smo dobili u povlačenju ‘99. Žalosno ali tako. Sada čekamo readmisiju da se održimo još malo. Sledeća šansa su nam migranti.