Što se Palme tiče, ja sam bio njegov ljuti protivnik a onda mi je delima u mom selu zatvorio usta. Sve što je obećao, sve je odradio. Vodovod, asfalt do svake kuće, renovirao dom kulture koji se srušio do zidova, napravio ambulantu, sve klimatizovao. Možda samo 2 kuće u selu nemaju asfalt do kapije. To je sve odradio do 2012-te. Od tada mršavo. Ove godine odradio poljske puteve tucanikom. Idem kolima do njive 60 na sat.
Za grad je najmanje odradio, pa ga u gradu manje vole. Ne traži da se učlaniš da bi dobio posao ali voli da odeš i pitaš za posao. Svako ko savije ponos i ode da ga pita za posao bude stavljen na spisak i većina bude pozvana prvom prilikom da radi.
No tajna njegovog uspeha je odavno provaljena. Zna da ima veliko glasačko telo i zato svakom vladaru se popne na glavu da dobije pare za opštinu. Tako da mi napredujemo na štetu cele države. To je dobro prikazano u Insajderovoj emisiji o Jagodini i Kragujevcu. Daju mu pare bez priznanice. E sad, da krade iz budžeta grada ja u to ne verujem jer budžet je mnogo mali koliko može bager da iskopa za EPS u danu koji traje 38 sati
i to je Insajder obradio još u vreme žutih.
Sve to možda nije pošteno, ali je nama korisno. Pre njega smo imali gradonačelnika koji ništa nije stekao, a ni nama ništa nije napravio pa smo ga već i zaboravili
nije nas ni ovaj zatrpao u zlatu, ali ja više ne gazim blato ni do njive, što nisam ni sanjao.
I još jedna stvar mu je dobra. Svakog đaka završne godine škole vodi na more besplatno. Maloletne u Crnu Goru, punoletne u Grčku. Vodi i studente, fudbalske klubove, KUD-ove, poljoprivrednike, penzionere, medicinske sestre, čistačice, nastavnike. Ja sam sa FK išao 2013-te u Grčku 7dana. Nadao sam se nekom kolektivnom smeštaju a dobili smo hotel sa 4 zvezdice u fulu. Kao prvoligaši a ne seoska liga.
A znam i mnogo dece koja nikada nebi videla more da im nije bio Palma. A deci je to bitnije nego penzionerima Grčka ili poljoprivrednicima Švajcarska, Italija, Francuska, Austrija. U Austriji bili u hotelu sa 5zvezdice. Kaže mi komšija koji je išao, prođeš kroz hodnik hotela i vidiš cipele ispred vrata. Odmah znam da su u toj sobi naši seljaci