Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cime prerezati fasadne bijele cigle popola ? Jel moze brusilica, obicna ploca ili..? Trebam samo par kom zena nesto pravi.

Naš predsednik je potpuno u pravu kada reče da ćemo mi najbolje proći u ovoj krizi od mnogo jačih evropskih zemalja.Mnogi se smeju ali je tako.
To nije iluzija,to je čista istina-ne šalim se.
Odgovor se može dati u jednoj rečenici.

Ne zameri, i ovo je samo primer da govana ima sa obe strane.
Nije samo to primer, ima i ovde na forumu primeraka ultranacionalista, no na sreću malo ih je sa obe strane pa zato ne ratujemo.
A nacionalizam je smislila vlast i koristi da zaslepi gladne. Ne čuje da mu krče creva iz straha da će ustaše/četnici da ga kolju pa zato bes ne ispoljavaju prema vladarima nego prema drugoj veri/naciji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije samo to primer, ima i ovde na forumu primeraka ultranacionalista, no na sreću malo ih je sa obe strane pa zato ne ratujemo.
A nacionalizam je smislila vlast i koristi da zaslepi gladne. Ne čuje da mu krče creva iz straha da će ustaše/četnici da ga kolju pa zato bes ne ispoljavaju prema vladarima nego prema drugoj veri/naciji.

Ovaj post je žalostan.
prvo počistimo govna u svojoj avliji ,pa onda da ispravljamo drinu.

Ljude u globalu delim na dobra i lose
Moze biti rodjeni brat i ako ne valja tu propade kuca, svadja i trzavice
Ima takvih primera na forumu, meni je vise pomogao jedan Madjar koji me je video jednom u zivotu nego Srbin kojem sam izlazio cesto u susret i pomagao koliko je bilo u mojoj moci... Da ne bude zabune, pomagali su mi i Srbi :) nego sam uporedio ta dva clana
Mislim da nije ovakvog sljama koji vode nasu i okolne drzavice da narod nikad ne bi samoinicijativno usao u sukobe...

Ja sebe rado volim videti i smatrati kosmopolitom kome pripadnost naciji apsolutno nije bitna.
Imam jako puno saradnika i prijatelja u raznim nacionalnostim čak i više nego među srbima.
Dosta puta sam u Hrvatskoj prespavao kod svojih saradnika u njihovim kućama sa gostoprimstvom koje nije bilo manje od onog u srcu Šumadije.
Čak i u oblastima koje političari proglašavaju tradicionalno antisrpskim.
Ti ljudi, kada su kod mene u Srbiju imaju uvek pun tretman gosta i vaspitan sam da ih poštujem kao kuma i najvećeg prijatelja.
To su obični ljudi, kao i ja, i naravno da se ne pitaju ništa o državnoj politici, kao ni ja u svojoj državi.
Isto važi i za muslimane, mađare, i sve ostale ljude dobrih namera i tako će i biti.
Za mene bi najveći ljudski pad bio kada bih širio bilo kakvu antinacionalnu mržnju, jer niko od nas nije mogao odabrati naciju u kojoj će se roditi.
Ali baš zato rado ukazujem na 'devijantna' ponašanja ekstremista na svim stranama.

Е благо теби. Мора да си из „тарзанове“ екипе аутошовиниста. Тешко ономе коме је Соња Бисерко или Наташа Кандић узор.

Колико може телехендер за сат времена ефективно да уради? Кућа 100м2 нема крова, значи само зидови од набоја и нешто мало цигала. Контам ће буде 10 тура камиона земље и шута,интересује ме колико може да натовари телехендер за сат времена?

Poslednja izmena:
Колико може телехендер за сат времена ефективно да уради? Кућа 100м2 нема крова, значи сам зидови од набоја и нешто мало цигала. Контам ће буде 10 тура камиона земље и шута,интересује ме колико може да натовари телехендер за сат времена?
Pa može koliko i JCB, ali sve zavisi od veštine majstora na njemu.
Neka cena koja kod mene važi za odvoz i utovar je 500 din po kubiku na manje količine.
Mislim da ti je najbolje da to pre rada dogovoriš cenu pa nek radi kako hoće.

Koliko sam ja cuo Taton se drao nesto u vezi Kosova da je nezavisno i tako to da je provocirao. Da li je tacno ne znam. Naravno niko ne zasluzuje da umre zbog takvih stvari, ali par samara svakako treba da dobije.

Nisam bio prisutan pa nzm šta se tačno dešavalo (a kasnije se može napumpati da je rekao ko zna šta. Mrtva usta ne govore), ali siguran sam da bilo kakva provokacija ili čin ne opravdava njegovo ubistvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh