Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш кад помињете аеро загађење, има у једној апликацији за временску прогнозу опција загађење ваздуха. Ај да видим какви смо па оно је катастрофа. Све нијансе црвене. Банат и Београд. Централна Босна исто тако. Генерално Балкан.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Како загађење када је киша све испрала. Обично је после кише ваздух чист. Исто је било и у марту: смањен саобраћај, кошава се раздувала а не може се дисати. Наравно, ништа не сипају одозго.

@milan971

Јеси ли некада видео бесног пса? Ја рецимо, нисам никада. Али болесног премлаћеног отрованог јесам. И има све одлике онога што одговара опису беснила. Обично су последице које се наводе као беснило исте као и код тровања.

Нећу да објашњавам како вирус убија здрав организам, али како то отров ради, могуће је описати. Не верујем у постојање патогених вируса (тиме и беснила), али у стално тровање верујем или у неодговарајуће услове који доводе до поремећаја у организму животиња.

Мени је занимљивије како су побијене десетине и десетине (па и стотине) милиона живине у време птичијег грипа (такође опаке преваре). Нарастала је конкуренција на истоку (нпр. Кина) и требало је то сузбити. Европска јавност се није „бунила“ јер су им ионако конкуренција.

I hteli ne hteli opet se vracamo i zakljucujemo DA U ISTORIJI SRBIJE A I OSTALIH BALKANSKIH DRZAVICA NIKADA NIJE BILO JACE,STABILNIJE I STRECNIJE DRZAVE OD MARSALOVE. Ova konverzacija destabilizuje sve a podseticemo se barem na momenat kakva je to drzava bila kakav entuzijazam i nuklearna energija STVARNO NEPONOVLJIVO

drsole@
Kako objasnjavas virus besnila koji napada i ubija i potpuno zdrav i neostecen organizam ili u veterini virs africke kuge svinja.
Zoki to sto umiru ljudi i od drugih bolesti mozda cak i vise nego do sad , a glavni fokus je usmeren samo na koronu je samo dokaz kolapsa zdravstvenog sistema a ne belosvetske zavere.
U Nemackoj nije uskracena pomoc ni jednom pacijentu bez obzira na na to od cega je bolestan ali oni imaju izgradjen zdravstveni sistem u koji ulazu i znanje i novac dok kod nas ako nemas koronu nisi ni bolestan.
Ali čovek umro na pravdi Boga.Mogao mu se spasiti život.Operacije se rade u drugoj zgradi,udaljenoj od infektivnog.
Kako zdravstvo funkcioniše mi je dobro poznato.Proveo sam 35 godina u zdravstvu.Od kada su odvojene bolnice od domova zdravlja (mislim da je 2010 ),počeo je haos.Odvojiti nešto što je neodvojivo.Nakon par godina se dolazi u situaciju da ko prekine sa radom,bez obzira na razlog,drugi se ne primaju.
Strah od corone je osnovni problem (da ne uđe u bolnice ),nije toliko kolaps.Uglavnom se rade hitni slučajevi i dok se ispita da li ima koronu odoše ljudi Bogu na ispovest.

Ovo bi trebali ponovo da pogledate, naročito od trećeg minuta.

Na ovom video zapisu je prikazano kao da je cela ova prica sa koronom fikcija ili neka fatamorgana. Ja bi bio najsrecniji da je tako a sto se tice svih izvora informisanja mnogo sam nepoverljiv sve uzimam sa rezervom. Ali ako su novinske kuce i izvestaci pod kontrolom Bil Gejtsa ali nije pod kontrolom PUFTA iz Sabca koji daje informaciju iz prve ruke ili clan Milan 971 ili Grabik koji je izgleda i sam imao iskustvo sa virusom i prosao je katastrofalno.Meni je komsija stradao od korone a znam decka vojno lice koji je otisao za 48 sati.Bolnice su prepune ali dosta ljudi nezna KAKO JE IMATI ZAPALJENJE PLUCA I KAKVE SU POSLEDICE I KOLIKO TRAJE OPORAVAK ORGANIZMA. U Americi je 3,7 miliona zarazeno i to ZVANICNO a koliko ima Meksikanaca i crnaca koji i ne posecuju bolnice i zive stihijski jer na tu cifru moze ladno da se doda jos par miliona. Kod nas nema mesta po bolnicama TAKO DA NAZALOST OVAJ IMAGINARNI VIDEO ZAPIS NE PIJE VODU ali ono sto je sigurno da je ovaj drugi talas mnogo jaci od prvog znaci nije oslabio virus kako se verovalo. Cak ima slucajeva da ljudi koji su vec dugo u Americi tamo zive i rade dosli su u Srbiju na malo duzi vremenski period dok se stanje u Americi ne stabilizuje. A kada ce ovde da se stabilizuje trenutno smo zariste na Balkanu a te price KRIVULJA JE SADA U PADU I TRENUTNO JE STAGNACIJA ZAOKRET KRIVULJE to je doslovno mlacenje prazne slame i ono sto je najbitnije kod nasih ljudi DA PRIHVATE TRENUTNO STANJE DA BUDU OPREZNI I DA NE PADAJU PSIHICKI jer ovo ce potrajati malo duze

Милане, мој клик на Like је за прву реченицу твог поста.... али и за блажу слику.

Da li neko od kolega zna mozda, da li za kamion ukupne nosivosti do 5t registrovan na fizicko lice a za sopstvene potrebe treba da se ugradi takograf.

U zbiru izveštaja lokalnih kovid bolnica dnevno ima preko 600 a zvanično ispod 400 novozaraženih.
Na to zapažanje Lončar kaže da nam je potrebno jedinstvo a ne pitanja zašto su 2+2=3 a jok 4.

Danas je predsednik opet pravio selfije sa fanovima bez maske iako je zaprećeno kaznom za nenošenje maske.

Narod je nepoverljiv a sve iz razloga jer je kod nas laž legalizovana. A ako ukažeš na laž postaćeš izdajnik, ako si običan čovek onda te zakon ispendreči. Tek večeras sam video intervju onih momaka sa klupe koje su panduri izlupali.
“Izvinite,Vas je tukla policija?”,
“Jes... Ma neee, nije, nije... seli smo da popijemo pivo i malo dobili...”

Prekljuce krenem da prelistavam dnevne novine i u momentu kada se drzava i njeni gradjani nalaze u neovejanom cabru kuga se rasirila ,ekonomija stala ,bankari iz EU non stop upumpavaju zelenaske kredite najsiromasnijoj drzavi u regionu Srbiji vidim naslov u krupnom planu da je predsednik Srbije upisao neku skolu za trenere ili akademiju za kosarkaskog trenera. Ja zbunjen odem dole ispod clanka da vidim sta kazu gradjani Srbije za taj potez kad ono VOLIMO VAS PREDSEDNICE, SAMO VI UPISITE PREDSEDNICE, STA BI MI BEZ VAS PREDSEDNICE I GOMILA ANALNIH I ORALNIH PORUKA U KOJIMA SE JASNO RASPOZNAJE PATRIOTIZAM I LOJALNOST A I PREPOZNAJE SE JASNO SINDROM DUBOKOG GRLA. Ja zbunjen rekoh mozda predsednik hoce da oraspolozi narod nekim skretanjem sa pravih problema pa da razgali vec ucveljenu naciju ugasim kompijuter kad sutra ujutru palim drustvene mreze i veliki naslov kako predsednik ima informacije iz poverljivih izvora kako se na Kosovu naoruzavaju neke vojske ili neke paravojne informacije i dobro to je vec vidjeno po ko zna koji put NESTO SE GRUPISE NA GRANICI VRUCE SAMO STO NIJE PUKLO pa na kraju nas Mirotvorac sredi sve da ne dodje do veceg zarista ali ono sto nasem narodu ne pada napamet kako moze Kosovo od 1,5 miliona da napadne Srbiju od 7 miliona SALJIVO MA NE TREBA ORUZJE EVO ARAPIN KUPIO POLA BEOGRADA I VOJVODINE ZA PARE cemu oruzje i ratovi i danas u Banjaluci svecana delegacija i svi na pisti sa maskama samo nas dusevni bolesnik bez maske ali to nije iz estetskih razloga TO OZNACAVA DA ON PRKOSI I DA JE NEIZMERNO HRABAR faca koja normalnom coveku stvara nemir i destabilizuje veru u bolje sutra a zamolio bih sve clanove foruma DA NE POMINJU VISE KOMUNISTE I SOCIJALISTE JER JE TO BIO IZUZETNO SKOLOVAN KADAR KOJI JE ZNAO STA RADI I KOJI JE STVORIO JEDNU KVALITETNU I JAKU DRZAVU KOJA JE BILA MISAONA IMENICA U SVETU. Od ovoga sto ja gledam i citam zadnjih par godina JE BOLJE I CUPANJE BRKOVA BEZ ANESTEZIJE ovo sto se nama desava je DNO DNA tako da ona ruzna opaska da su komunisti medju nama je strasna NE NISU MEDJU NAMA JER OVO KRIMINALNO RUKOVODSTVO SA MEGATRENDOVIMA moze da pripada raznim grupacijama samo ne komunistima . I opet razmisljam u beznadju DALI SMO MOGLI OVO DA IZBEGNEMO .Mogli smo samo da zuti nisu onako krvnicki prodali sve pokretno i nepokretno A OVAKO..........

Nisam pristalica ni žutih ni belih ni crvenih ni crnih.Mnogo mi ide na živce da su žuti sve prodali.Pa zar nisu morali da prodaju,zar im prethodni režim ostavio neke mogućnosti.Zar posle građanskih ratova i bombardovanja koje prouzrokuje vlast pre žutih nije država bila na kolenima.
Samo ću navesti 2 primera vezana za poljoprivredu.Jedan je PIK-Kikinda i PIK-Čoka (izuzetne mesne industrije).Hranile su vojsku za hvala-kako da opstanu.Pojavio se veliki Srbin koji pobeže u Srbiju jer je veliki patriota sa koferom( u bežaniji drugo nije mogao da ponese).Otvara mesnu industriju i sahranjuje ostale mesne industrije,
Ne bih dalje da Vas zamaram,niti ih volim niti ih mrzim (žute).Oni koji ih mrze ća me napasti a ko je realan,razumeće o čemu pričam.

Molio bih samo kolegu mornar-a da mi definise sta podrazumeva pod pojam "zuti", i da mi navede skolovani komunisticki kadar kad je najskolovaniji medju njima bio masin-sloser.

Za mornara,što se tiče škole za trenere
579d0b2dcb0c182b93980f5e62ebf1f7.jpg
a ima i ova

Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
102a968c2cae054bf22c4d91ab5388ea.jpg
d5516873ecc6034b47de712a33d0da1e.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh