Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Симптоми су субјективни осећај одрђене особе, а знаци болести или клиничка слика оно што се стварно дешава у организму. При томе се може одредити изазивач болести (изоловати, односно тачно приказати изазивача болести), а не приповедати како нешто изазива то и то, а нико није видео о чему се ради.

Провери ако ти није тешко. Интернет је велика књига. Навео сам Шпански грип. Ето лепог примера: ко је и када изоловао узрочника (али стварно). Нико и никада.

Sto da mi provjeravamo kad imaju ljudi kojima je to posao ? Sto uciti popa kako se djeca krste . Postoji szo koja nasem zdravstvenom sistemu selje uputstva i preporuke ili kako vec ide a ovi nasi to prilagodjavaju i primjenjuju . Sad mi ovde bolje znamo o ovom virusu od njih ? Nego zna biti i opasno siriti svakakve informacije kao u ovom slucaju . Ko naprimer Tramp sto se pravi sveznalica pa samo da da neke kontra zakljucke ko sto nagovori narod da piju ono.

Па зато људи и наседају на такве приче. постоје књиге које су дозвољене и оне које гурају под тепих. Како интересним групама одговара.

Има ли у књигама тај вирус Шпанске грознице ('ал да није у боји – јер електронски микроскопи још не „фарбају“ слике). Па нема, тај опаки вирус је као генетски реконструисан. Еј, реконструисан. Па код неког обољења се одмах може издвојити изазивач, а не да се реконструише.

Генетски је реконструисан 2005. године. Како научна јавност није сачувала ткиво преминулих сво то време. Па зато што је Шпанска грозница последица рата и још више последица бојних отрова који су се нештедимице трошили у то доба.

Добро колега, треба забранити право на другачије мишљење и онда идемо директно у фашизам. А СЗО је сигурација.

Зашто наводити Трампа...знамо да је нагазио многе пропагандне телевизије као што је SNN који се увек „случајно“ налазио тамо где су букнули „спонтани“ протести и после се завршава дугогодишњим крвопролићем или поробљавањем државе и народа.

Шта је са Шведским моделом против короне нпр.?

A sta sa Svedskom , znam ponesto ali opisi kako su prosli? Kolko znam prvo se nisu pridrzavali pa su kasnije poceli ,vise spontano nego represivjo , Slicjo kao i GB.

Наравно да се зна Момо. Али, ево човек (Наравно да се зна Момо. Али, ево човек (Zoran0230) је навео да се између остало не врше обдукције код преминулих. Ко је то забранио? И зашто...

Ту „корону“ је моја породица прележала почетком фебруара и ником ништа.

И стварно се показало да здравство није област за примену демократије, али се за „област“ фашизма показало као пријемчиво.

A sta sa Svedskom , znam ponesto ali opisi kako su prosli? Kolko znam prvo se nisu pridrzavali pa su kasnije poceli ,vise spontano nego represivjo , Slicjo kao i GB.

Dal je njihov ministar zdrvlja reko da su pogresuli sto su isli sa takvim pristupom.Mislili da se ide na kolektivni imunitet.Ali imas imunitet meses do 3 ako si prelezao koronu.Na oxsfordu su ustanovili da su neki ljudi imuni prirodno.Valjda su pozitivne kruvne grupe slabije na virus.

Najbolje podnosi organizam koji ima O-.

Da bas ta.

Zemlje koje su najbloje prosle su Juzan Koreja i dal bese Tajvan, Vijatnam tamo te zemlje nisam ni ja siguran od njih treba prepisati model.

Тај страх од микроорганизама је претеран. Сматрам да се сви бавите пољопривредом и да се дешава да се повредите. Да ли сте одмах ишли на „боловање“ ако се посечете. Не говорим о дубоким ранама, јер су оне опасније због анаеробних бактерија.

Већина радника настави да ради посао, јер неће жито само у амбар. Бактерије могу бити опасне, али вирус не јер га и нема. Нема у оном облику који се представља јавности као патогени вируси. Вируси постоје свуда у нама. То су протеинске форме које врше међућелијске размене и немају деструктивну улогу.

И још једно питање: људи, да ли је могуће да сте заборавили 2009 и птичији грип. Тада сам питао своје колеге у фирми знају ли некога ко је болестан. Мало је било болесних људи.

Наравно да се зна Момо. Али, ево човек (Наравно да се зна Момо. Али, ево човек (Zoran0230) је навео да се између остало не врше обдукције код преминулих. Ко је то забранио? И зашто...

Ту „корону“ је моја породица прележала почетком фебруара и ником ништа.

И стварно се показало да здравство није област за примену демократије, али се за „област“ фашизма показало као пријемчиво.
I moja supruga je imala u februaru.par dana temperaturu preko 38 a buduća snajka je završila u hitnoj.I šta je razlika: Nisu dobili koktele koje sada dobijaju i nisu završile na respiratoru.
Oni koji u pozitivi govore o SZO nisu još shvatili kakva je to mafija.A kad još pojledaš ko je finansira.Pa samo na jednu masku koja je bila ispod 10 dinara sada je 100-dalje ne bih zalazio_Od dezinfekcije,zaštitne opreme....Neko tu debelo zarađuje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh