Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad su vec spomenute maske vec danima me zanima da li uopste neko zna koliko je maski prodato kod nas za ovih par meseci? Dobro bi bilo ako se zna i podatak za predhodne godine, a isti period. To bi bilo zanimljivo. I jos da se uporedi razlika u ceni.

Uvek neko profitira na tuđoj nesreći.

Ali da virusi ne postoje pa mislim stvarno. Virus Španske groznice je influenca. Naravno da nema originalne slike tog virusa kada je elektronski mikroskopom izmišljen 1930 i neke a influenza se završila 15tak godina ranije. Možemo ovako u nedogled.

Dal je njihov ministar zdrvlja reko da su pogresuli sto su isli sa takvim pristupom.Mislili da se ide na kolektivni imunitet.Ali imas imunitet meses do 3 ako si prelezao koronu.Na oxsfordu su ustanovili da su neki ljudi imuni prirodno.Valjda su pozitivne kruvne grupe slabije na virus.

Najbolje podnosi organizam koji ima O-.
Taj sam.

Ja sam koronu prelezao prosle zime,mal nisam manjko,sve isti simptomi,sestra isto ove godine u decembru,a okolo nje dve male devojcice i muz i njima nista

I ja sam krajem februara bio jako bolestan. Sest dana temperatura preko 39 stepeni, za to vreme nisam imao apetit, dijareju sam imao, i par puta sam povracao. Ne pamtim da sam se tako lose osecao. Svi su me zezali da imam koronu, ali sreca niko od ukucana nije bio bolestan.

Uopste ne mora da znaci da je bila korona , mozda koronu neko lakse podnese nego obican grip a za nekog je veoma opasna.

Ko misli da je korona glupost,taj je debil ! Znam nekoliko jakih ljudi koje je slomila,a nazalost znam i par njih koji su umrli. Sve mladi ljudi oko 30 god. Ali sto kazu nema veze bili su astmaticari.

I ovde je bila zajebancija u prvom talasu i pitanja poput "Samo se prica o toj koroni , a jel zna neko nekog da je oboleo?".
Medjutim sad posle cirkusa sa izborima,posle dozvoljenih velikih skupova ,svadbi ,rodjendana djavo odneo salu.
Ima dosta pozitivnih sa laksim simptomima ali ima i veoma teskih slucajeva koji za kratko vreme preopterecuju Sabacku bolnicu.

Cudni smo ljudi dok nas licno nesto ne zakaci.
Svi koji ne veruju neka i dalje ne veruju i mole Boga da prodju sto lakse....
Zoki ko finansira SZO ?
Ne bih da se upuštam u velike diskusije jer ne želim nikoga da ubeđujem u ono što ja mislim.
Jedan od njih je Bil Gejts-koji se otvoreno zalaže za zlatnu milijardu-on je kao donator.Toliko je human.samo mi odgovorite na pitanje: ŠTO SE ZABRANJUJE OBDUKCIJA.
Zašto je obavezno nošenje maski koje ne štite od virusa.

Што се тиче сличица вируса, не говорим о том раздобљу (први светски рат) већ савремени вируси који су сви офарбани.

Мож' бити да је инфлуенца а мож' бити и да није. Ако си већ упознат, где се појавила та инфлуенца. У вези са материјалом за нешто што је однело десетине милиона жртава, врло је битно да се сачува материјал (понављам ово опет) јер тако нешто не може да се прихвати офрље.

Ко је то рекао да вируси не постоје – па ја кажем да постоје и навео сам шта им је функција. Вируси су протеинске форме које се могу наћи у оштећеном организму (оштећеном отровима наравно).

На тај начин су и у Сирији нашли да је коришћен бојни отров када су ткиво растурили до молекуларног нивоа одређеним поступком којим се разграђују сви органски молекули, а остају они синтетички. Нашли су флуорин и на основу тога дошли до закључка да је коришћен бојни отров сарин. Флуор се користи у пастама за зубе или као натријум флуорид за чишћење пијаће воде. Ако се флуор нађе у фосфофлуороводоничној киселини или једињењу које је названо метилфосфонофлуорид, добије се лако испарљиви гас или бојни отров сарин. Тако да није доказао одакле флуор из обрађиваног ткива потиче. Ово сам написао да се види како квазинаука долази до „чињеница“ јер то треба као изговор одређеној банди да баца бомбе по народу.

Исто је са вирусима. Нађу се протеинске форме које су у организму“настрадале“ услед тровања и каже се да опаки вирус зна да се инфилтрира у организам тако што мутира и прихвати одлике нападнутог организма. Браво! Стално ти вируси мутирају како напредује хемијска индустрија.

Чика лаза је мало нервозан и не би требало да вређа. Постоји ли неко ко уређује овај форум и спречава да долази до личних увреда.

И да поновим питање: где и када је настала „инфлуенца“ Шпанског грипа?

Ne negiram postojanje bolesti a da li je to virus ili nešto drugo.Jedno je sigurno-narod je izluđen.
Dešava se da čoveku pukne čir i da umre-neću da navodim razloge zašto je umro jer bi to opet bila teorija zavere.Ovo nije hipotetički već stvaran događaj-41 godina.Kolateralna šteta.

Nastala je u rovovima I sv rata. Postoji teorija da je prekinula I sv rat zato što je više ljudi umiralo od virusa nego od metka. Ima logike, rat se završio pat pozicijom, zato je izbio II sv rat.

Ne bih da se upuštam u velike diskusije jer ne želim nikoga da ubeđujem u ono što ja mislim.
Jedan od njih je Bil Gejts-koji se otvoreno zalaže za zlatnu milijardu-on je kao donator.Toliko je human.samo mi odgovorite na pitanje: ŠTO SE ZABRANJUJE OBDUKCIJA.
Zašto je obavezno nošenje maski koje ne štite od virusa.

Maske ne stiti od virusa.
Jos jedna velika glupost ravnozemljasa. Ako seciras stvar i kazes virus je jako mali da bi ga maska zaustavila , ali maska zaustavlja kaplice a ne virus a virus da bi preziveo i presao sa jednog covjeka na drugog treba te mikro kapljice a njih maska zaustavlja.

Maske su zato najefikasnije ako ih nosi bolesna osoba a manje efikasna ako ih nosi zdrava , a jos efikasnija ako ih nose obe.

Ako si isao na neku operaciju ili ides zamoli kirurga da skinu maske ako nisu efikasne , ako vec verujes u to.

Obdukcije se ne zabranjuju , ali problem je taj da pacijent nije umro od virusa , vec je umro sa virusom.

Stvarno ne vidim gde ja to vredjam,ali i ne zanima me mnogo. Zoki, ako sumnjas najbolje je da se dobrovoljno zarazis,pa nam ispricas iskustva. Mozda i sa Bilom popricas. Dosta stvari sam hteo da napisem,ali je grabik vec napisao,pa da ne ponavljam.

Maske ne stiti od virusa.
Jos jedna velika glupost ravnozemljasa. Ako seciras stvar i kazes virus je jako mali da bi ga maska zaustavila , ali maska zaustavlja kaplice a ne virus a virus da bi preziveo i presao sa jednog covjeka na drugog treba te mikro kapljice a njih maska zaustavlja.

Maske su zato najefikasnije ako ih nosi bolesna osoba a manje efikasna ako ih nosi zdrava , a jos efikasnija ako ih nose obe.

Ako si isao na neku operaciju ili ides zamoli kirurga da skinu maske ako nisu efikasne , ako vec verujes u to.

Obdukcije se ne zabranjuju , ali problem je taj da pacijent nije umro od virusa , vec je umro sa virusom.
Neču da se upuštam u raspravu.
Samo ću da napomenem da je čovek sa čirom umro zbog ne pružanja pomoći u strahu od corone.Znate koliko je takvih slučajeva.
Nemoj poroditi hirurge koji operišu sa maskama i koji ih bace nakon operacije.A ovo što se nose ispod brade,oko lakta,u torbi,džepu....te će da nas spasu.Da nije bilo izbora,utakmica-ne bi došlo do ovoga.Naravno nisu krivci oni koji su to dozvolili,nego demostranti.

drsole@
Kako objasnjavas virus besnila koji napada i ubija i potpuno zdrav i neostecen organizam ili u veterini virs africke kuge svinja.
Zoki to sto umiru ljudi i od drugih bolesti mozda cak i vise nego do sad , a glavni fokus je usmeren samo na koronu je samo dokaz kolapsa zdravstvenog sistema a ne belosvetske zavere.
U Nemackoj nije uskracena pomoc ni jednom pacijentu bez obzira na na to od cega je bolestan ali oni imaju izgradjen zdravstveni sistem u koji ulazu i znanje i novac dok kod nas ako nemas koronu nisi ni bolestan.

Poslednja izmena:
Da ne pricamo o teoriji zavere ali ono sto sto znamo DA SMO ZATROVANI OSIROMASENIM URANIJUMOM, zatim znamo DA IMAMO OGROMNO AERO ZAGADJENJE gde je prekoeracenje u vazduhu bude po 5 do 6 puta od proseka mislim na gradove kada je grejna sezona, ZATIM ZNAMO DA JEDEMO ZATROVANU HRANU I PIJEMO HEMIJSKI NEISPRAVNU VODU ne pripadamo grupi zdravih naroda a da ne pominjem PSIHICKO STANJE NASEG NARODA. Da li ce ko da veruje ili nece to je sve individualno ALI OPREZNOST JE STAZA BESMRTNOSTI

Poslednja izmena:
@mims Отприлике тако само изгледа мало другачије.

Чини се да је у питању врста плућне куге која изазива тешке апсцесе у плућима. Карактерише је врло велика смртност због септичне упале плућа. Процењује се да је болест донета из Манџурије где су Јапанци имали крвави пир (недавно сам и то гледао на ТВ – занимљива емисија о злочинима јапанских војника, што су поновили и у другом светском рату). Све прати рат, глад нехигијена, бојни отрови и свуда су несахрањена полураспаднута тела погинулих. Одатле је септикемија унета у тела војника и потом стигла и до Европе. Тако да је вирус у овом паклу само изговор оних који су изазвали рат.

Постоји податак да је председнику В. Вилсону упућена петиција против вишеструко поновљене вакцинације што је још више допринело да се септикемија лакше добије.

И први светски рат није зато завршен. Завршен је када су изазивачи рата (британска банкарска мафија) преузели нафтна поља које су Немци купили од турских султана. Није први светски рат избио због Гавре Принципа, наравно.

И у јеку крвавих борби и страдања, појављује се као битан историјски моменат Балфурова декларација. Стотинак и нешто рећи „битних“ за човечанство. То је узрок другог светског рата.

Уз пут да додам нешто о тим заразама ничим изазваним. Нађете податак када је владала куга у средњем веку и шта се тада дешавало...ситница која се дешавала док куга коси све живо је стогодишњи рат. Да ли вама логично да неко ратује за нечији интерес док болест коси све редом? Углавном се велике епидемије догађају за време опаких сукоба, немаштине глади и уопште у нељудским условима за живот. Нема ту вируса осим вируса похлепе оних који си рат изазвали.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh